Web Analytics

Poze șocante cu accidentarea lui Bogdan Rusu după amicalul cu Dinamo. Primarul Mioveniului le-a făcut publice

de | 17.01.2022 19:24 | Actualitate, Sport

Partida amicală dintre CS Mioveni – Dinamo, încheiată cu scorul de 2-0, s-a terminat prost pentru atacantul Bogdan Rusu care a fost izbit de portarul Mihai Eșanu. Rusu a suferit răni grave la nivelul feței, iar timp de 6 luni acesta va fi absent pe terenul de fotbal.

La aproximativ o săptămâna de la incident, primarul Mioveniului, Ion Georgescu a făcut publice imagini cu figura actuală a atacantului și reacționează cu privire la situația dată:

Citește și Cod portocaliu de viscol în munții Făgăraș. Toate traseele montane sunt închise

“ALO, DINAMO?
A trecut aproape o săptămână de când Bogdan Rusu, atacantul echipei noastre de fotbal a suferit o gravă accidentare, în meciul de pregătire cu Dinamo București. Ceea ce trebuia să fie o partidă amicală, fără miză și fără orgolii, în mod anormal s-a sfârșit cu fracturi serioase, dureri cumplite, 10 ore la Urgențe și 6 săptămâni lungi de indisponibilitate.
Mai grav și de neînțeles este faptul că, a trecut aproape o săptămână, timp în care niciun oficial al clubului bucureștean nu s-a interesat de starea de sănătate a jucătorului nostru, care a sufeit mai multe fracturi în zona feței, de la tâmplă până la maxilar și sub ochi. O accidentare urâtă care putea fi evitată, un episod care se putea transforma într-o tragedie.

Citește și:Polițistul care a lovit mortal o fetiță, în București este din Curtea de Argeș


Din păcate constat o totală indiferență a factorilor morali implicați, dar și lipsa fairpaly-ului, care ne fac să scoatem din discuție orice alte viitoare meciuri cu echipa Dinamo, în afara celor oficiale.
În egală măsură transmit conducerii CS Mioveni să-și apere întotdeauna, cu fermitate, interesele și să-și protejeze sportivii în fața unor situații din care au de suferit.
Refacere rapidă Bogdan și multă sănătate!
Avem nevoie de tine în teren!”, este mesajul transmis de primarul Georgescu pe pagina sa de Facebook.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii