Polițistul care a lovit mortal o fetiță, în București, este din Curtea de Argeș

de | 17.01.2022 15:30 | Actualitate, Home

Polițistul care a lovit două fete pe trecerea de pietoni de pe bulevardul Laminorului din București, una dintre ele pierzându-și viața, are 30 de ani și a lucrat în Anglia până în 2016. El și-a luat permisul de conducere în România în 2012 și l-a preschimbat în Anglia, în 2016, potrivit sursazilei.ro.

Citește și:Pitești. Peste 70 de persoane amendate la Târgul Săptămânal

Constantin Popescu este din Curtea de Argeș și a lucrat în Anglia până în 2016. În 2017, Constantin Popescu a fost angajat din sursă externă în structura Ministerului Afacerilor Interne, adică fără a avea studii de specialitate, doar pe baza diplomei de Bacalaureat şi a unui test de cunoştinţe privind legislaţia specifică domeniului. Agentul Popescu avea 21 de ani când a obținut permisul de conducere în România, în anul 2012. Când s-a mutat în Marea Britanie, și-a preschimbat acest act, informează sursa citată. Odată întors în România, în 2016, nu a mai fost necesară procedura de preschimbare, date fiind acordurile la nivelul Uniunii Europene.

Constantin Popescu a lovit, pe trecerea de pietoni, în timp ce se afla în mașina de poliție, două fete minore care încercau să traverseze strada, regulamentar. În urma accidentului, una dintre fetițe a decedat. Potrivit anchetatorilor, polițistul conducea mașina cu viteză foarte mare. Dosarul a fost preluat de Parchetul Sectorului 1, iar primele audieri au avut loc vineri, la sediul Parchetului. 

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

S-au plimbat cu piscina din benă prin Bogați și au plătit scump
S-au plimbat cu piscina din benă prin Bogați și au plătit scump

Duminică, 02 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că o autoutilitară cu mai multe persoane care provoacă zgomot circulă pe raza localității Bogați....

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....