Web Analytics
scris duminică, 18.02.2024

Poliția Pitești, în misiune de noapte cu efective mărite

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 17 spre 18 februarie, între orele 22:00-2:00, polițiștii piteșteni au acționat cu efective mărite pe raza municipiului, pentru creșterea gradului de siguranță, prevenirea infracțiunilor contra persoanei și contra patrimoniului, precum și creșterea disciplinei rutiere.

Poliția Pitești, în misiune de noapte cu efective mărite


Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș, la acțiunea au participat 46 de polițiști, de ordine publică, poliție rutieră, și investigații criminale.


Citește și: Pitești. Prins conducând fără drept o mașină cu număr fals

În intervalul menționat au fost desfășurate 5 filtre rutiere, verificându-se 65 de autovehicule, au fost efectuate 26 de testări pentru alcoo și droguri, și au fost legitimate 180 de persoane, fiind controlate mai multe localuri și săli de jocuri de noroc.


În urma abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 46 de sancțiuni contravenționale, însumând 6.725 lei.
Sancțiunile au fost aplicate conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, precum și conform H.G. 301/2012 privind paza obiectivelor și bunurilor.


Totodată, conform sursei citate va fi înaintată o înștiințare către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, în vederea luării măsurilor legale ca urmare a depistării a două persoane majore, cărora li s-a permis participarea la jocuri de noroc, fără a deține asupra lor un act de identitate valabil (aspect impus prin art. 7 alin.2 din OUG 77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc).

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *