Web Analytics
scris duminică, 18.02.2024

Pitești. Prins conducând fără drept o mașină cu număr fals

Sâmbătă, 7 februarie, în jurul orei 11:30, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe strada Gral. Dimitrie Boteanu din municipiul reședință de județ, existând suspiciuni cu privire la modificarea numărului de înmatriculare al mașinii.

Pitești. Prins conducând fără drept o mașină cu număr fals

Iar bănuielile au fost confirmate. Din verificări, a rezultat că autovehiculul era înmatriculat sub un alt număr, potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș.

Citește și: Primul spital social din România se va deschide pe 8 martie. Vor fi tratați bolnavii sărmani, fără asigurare

De asemenea,conform bazelor de date ale Poliției Române, a rezultat că împricinatul avea dreptul de a conduce suspendat, fiind cercetat într-un alt dosar penal.

Ca urmare, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată și conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

După administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de duminică, 18 februarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *