Web Analytics
scris joi, 22.02.2024

PNL şi-a lansat candidaţii pentru Ştefăneşti şi Căteasca, în prezenţa europarlamentarului Gheorghe Falcă

La sfârșitul săptămânii trecute au fost lansați alți doi candidați liberali pentru alegerile locale, în prezența europarlamentarului PNL Gheorghe Falcă, vicepreședinte al Partidului Naţional Liberal. Iulian Călin pentru primăria orașului Ștefănești și Eugen Mira pentru primăria comunei Căteasca.
„Ștefănești, locul unde s-a născut liberalismul românesc, va fi condus de un primar tânăr și ambițios, Iulian Călin, care promite să readucă liberalismul la el acasă, în inima comunității”, a declarat Alina Gorghiu, președinta PNL Argeș și ministra Justiției, la evenimentul de lansare de la Ștefănești.
„Eugen Mira a revenit în politică, în PNL, hotărât să contribuie la bunăstarea locuitorilor din Căteasca, așa cum a făcut deja în perioada 2016-2020. La PNL Căteasca face echipă cu primul președinte al PNL Căteasca Argeș, domnul profesor Dan Drăghici, și cu domnul Florin Marinescu, președintele actual al PNL Căteasca”, le-a transmis Alina Gorghiu liberalilor prezenți la lansarea candidatului PNL pentru Primăria Căteasca.
M.S.

PNL şi-a lansat candidaţii pentru Ştefăneşti şi Căteasca, în prezenţa europarlamentarului Gheorghe Falcă

Citește și Iulian Călin, candidatul PNL Argeş la Primăria Ştefăneşti

Citește și Un fost deputat PNL scapă de o condamnare de 5 ani închisoare într-un dosar cu mită de cinci milioane euro

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *