Web Analytics
scris joi, 18.01.2024

PNL Argeș. Oaspeți de onoare la Curtea de Argeș!

În prezența lui Cosmin Petrescu, președinte și candidat la Primăria Curtea de Argeș, PNL Curtea de Argeș a găzduit marți vizita ministrei Educației, Ligia Deca, și a ministrei Justiției, Alina Gorghiu. Evenimentul a avut loc la Liceul „Regele Mihai I” din municipiul Basarabilor și s-a bucurat de participarea a peste 30 de agenți economici locali și reprezentanți ai mediului de afaceri.

PNL Argeș. Oaspeți de onoare la Curtea de Argeș!

Citește și: Doamnă primar Lasconi, aveţi „respectul” nostru. Puteţi să-l luaţi cu lămâie

Potrivit unui comunicat de presă al PNL Argeș, discuțiile s-au axat pe îmbunătățirea sistemului educațional și promovarea învățământului profesional și dual.

Vizita a evidențiat nu doar importanța educației, ci și impactul pozitiv asupra economiei locale. Investițiile în tinerii din Curtea de Argeș vor contribui la formarea unei forțe de muncă calificate, sprijinind dezvoltarea comunității și atragerea de investitori.

Prin proiectele inovatoare promovate de PNL Curtea de Argeș se creează un cadru propice pentru creșterea economică. Forța de muncă bine pregătită și colaborarea locală vor genera beneficii economice durabile, consolidând poziția Curții de Argeș ca centru de excelență și inovație – se mai arată în comunicatul de presă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *