Web Analytics
scris vineri, 05.08.2022

Plata cu cardurile sociale este acceptată și în magazinele Kaufland

Plata cu cardurile sociale din programul „Sprijin pentru România” e disponibilă în toate magazinele Kaufland din țară, începând cu luna august. În primă etapă, sunt acceptate cardurile sociale emise de Sodexo și Up România, potrivit economica.net.

Plata cu cardurile sociale este acceptată și în magazinele Kaufland

Voucherele sociale sunt destinate achiziției de produse alimentare și de mâncare caldă, precum preparatele de la punctul Grill din parcarea magazinelor Kaufland.

Citește și: Edenred este primul emitent care a început distribuirea cardurilor sociale pe care vor fi încărcate voucherele de 250 de lei

Clienții vor fi îndrumați de către angajații de la casele de marcat să separe produsele alimentare de cele nealimentare. Produsele alimentare vor putea fi plătite cu sumele încărcate pe cardurilor sociale, iar cele nealimentare vor fi achitate folosind un alt mijloc de plată.

Cardul social pentru alimente permite plăți contactless prin apropierea sa de terminalul POS al casei de marcat.

Cardurile sociale sunt alimentate de către autorități la fiecare două luni cu câte 250 de lei, în patru tranșe, până la sfârșitul anului.

Potrivit reglementărilor, se interzice utilizarea cardului în alte scopuri decât cele pentru care a fost emis, în caz contrar se sancționează conform legii.

Citește și: Tot ce trebuie să știți despre acordarea și utilizarea voucherelor de 250 de lei

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.450 de magazine în 8 țări şi cu 148.000 de angajați la nivel european. Kaufland are peste 153 de magazine în România.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *