Web Analytics
scris marți, 08.11.2022

Pitești. Un elev a fost umilit și bătut, pe stradă, de colegii de clasă

Poliția din Pitești a fost alertată, luni seară, cu privire la faptul că un băiat în vârstă de 14 ani a fost umilit și agresat de mai mulți colegi de clasă. Toată scena s-a petrecut pe o stradă din Pitești, în timp ce elevul se întorcea de la școală. În urma acestora, bătăușii s-au ales cu dosare penale.

Pitești. Un elev a fost umilit și bătut, pe stradă, de colegii de clasă

IPJ Argeș transmite:

Citește și: SRI: Exercițiu antiterorist în București, în Giurgiu și în Brașov

„În seara zilei de 07 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au fost sesizați, de către mama unui minor de 14 ani, cu privire la faptul că fiul său ar fi fost agresat, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 18.00, de către mai multe persoane, în municipiului Pitești, în timp ce se întorcea de la școală.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare, iar verificările continuă, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, stabilirea împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun.

Reamintim faptul că, polițiștii argeșeni, prin Biroul Siguranță Școlară, Compartimentul Analiza și Prevenirea Criminalității și polițiștii de proximitate, desfășoară, permanent, activități preventiv-educative, alături de alte instituții cu atribuții în domeniu, pentru reducerea violenței și creșterea gradului de siguranță în unitățile de învățământ și în zona adiacentă acestora.”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...