Web Analytics
scris marți, 28.02.2023

Pitești. Sute de mesaje de condoleanțe după moartea medicului col. Laurențiu Radu. „Nu pot să cred că eroul meu nu mai este!”

Revenim cu amănunte legate de moartea subită, luni, 27 februarie, a colonelului (r) Laurenţiu Cornel Radu, în vârstă de 59 de ani, medic chirurg la Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Ion Jianu” Piteşti.

Pitești. Sute de mesaje de condoleanțe după moartea medicului col. Laurențiu Radu. „Nu pot să cred că eroul meu nu mai este!”

Soția sa, imobilizată la pat, dusă la ”Militar”

Așa cum am relatat, trupul neînsuflețit al medicului a fost găsit în casă. Fiul său a sunat de dimineață, de mai multe ori, de la București, acolo unde locuiește, dar n-a primit niciun răspuns.

Citește și: Doliu în lumea medicală din Argeş: A murit col.dr. Laurențiu Radu, reputat chirurg și Comandant la Spitalul Militar Piteşti

Prin urmare, pompierii au spart uşa de la intrare în locuința colonelului, însoțiți fiind de polițiști de la Secţia 1. Ei au făcut descoperirea. Medicul era căzut în baie, mort. Se presupune că a făcut infarct, fiind cunoscut cu afecțiuni cardiace (avea implantate și stenturi). Trupului neînsufleţit a fost dus la Medicină Legală pentru autopsie.

Mai grav este – aflăm – că soția sa, grav bolnavă, era imobilizată la pat, deci nu a putut face nimic. Ea a fost dusă cu ambulanţa la Spitalul Militar din Piteşti pentru a fi supravegheată.

Știrea morții medicului chirurg i-a întristat pe foarte mulți oameni, fie pacienți, fie colegi, care au transmis sute de mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare.

Iată doar câteva dintre aceste mesaje:

Odihnă și lumină veșnică! Un OM deosebit, cu mâini de aur… Nu pot să cred că eroul meu nu mai este!… Drum lin spre stele, domnule Doctor! Veșnică recunoștință!” (Marilena Nicolescu)

Un medic care și-a făcut meseria cu suflet, mai rar asemenea medici; am fost tratată ca de un tată. Regrete eterne!” (Tanta Tanta)

Un doctor deosebit! Un mare domn, care m-a scăpat de operație, că la Spitalul din Câmpulung  dr. Puiu mă opera”. (Neluș G. Neluș) 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *