Web Analytics

Piteșteanul Smiley și trupa Șatra B.E.N.Z și-au filmat singuri un videoclip doar cu telefonul

de | 18.04.2022 14:28 | Actualitate

Cunoscutul artist piteștean Andrei Tiberiu Maria (Smiley) şi trupa Şatra B.E.N.Z. și-au filmat singuri videoclipul melodiei reintitulate „Bani mulţi („Fii tot ce poţi”)”, după reacţiile bune obţinute pe platformele de streaming la doar o săptămână de la prima ei audiţie în spaţiul public care au plasat-o printre cele mai ascultate piese de pe canalul de Spotify a lui Smiley, informează News.ro.

Citește și: Șeful Casei de Cultură din Câmpulung – prins cu mâța-n sac! A NEGAT că a fost prins băut la volan și a rămas pieton 90 de zile

Reacţiile internauților i-au determinat pe cei cinci artişti să realizeze cel mai rapid videoclip din carierele lor, folosindu-se doar de un smartphone.

„Să vezi, ca să crezi! Am primit foarte multe comentarii şi reacţii după lansarea piesei cu Şatra B.E.N.Z., cele mai multe ne cereau să mergem mai departe cu ea, să nu ne oprim la audio, că oamenii vor să ne vadă, de parcă n-ar crede că noi am făcut o piesă împreună până nu ne şi văd cu ochii lor. Mi s-a părut tare şi am vorbit cu băieţii să facem repede un clip simplu şi nebun, aşa cum e şi piesa noastră. Aşa că am decis să facem, aşa cum fac toţi copiii din ziua de azi, un clip simplu, filmat doar cu telefonul, ca să fie dinamic, firesc şi să ne arate aşa cum suntem”, a povestit Smiley despre ideea clipului filmat integral cu telefonul, ce poartă semnătura regizorală al lui Ramon Laurenţiu Militaru.

Citește și: 17 Aprilie 1996: Este inaugurat oficial primul reactor al Centralei Nuclear-electrice de la Cernavodă

„Fii tot ce poţi” este parte din coloana sonoră a filmului „Legaţii”, regizat de Iura Luncaşu, în care Smiley şi Şatra B.E.N.Z. apar şi în distribuţie, şi care va avea premiera pe data de 20 aprilie, pe Netflix.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *