Piteșteanul Smiley și trupa Șatra B.E.N.Z și-au filmat singuri un videoclip doar cu telefonul

de | 18.04.2022 14:28 | Actualitate, Home

Cunoscutul artist piteștean Andrei Tiberiu Maria (Smiley) şi trupa Şatra B.E.N.Z. și-au filmat singuri videoclipul melodiei reintitulate „Bani mulţi („Fii tot ce poţi”)”, după reacţiile bune obţinute pe platformele de streaming la doar o săptămână de la prima ei audiţie în spaţiul public care au plasat-o printre cele mai ascultate piese de pe canalul de Spotify a lui Smiley, informează News.ro.

Citește și: Șeful Casei de Cultură din Câmpulung – prins cu mâța-n sac! A NEGAT că a fost prins băut la volan și a rămas pieton 90 de zile

Reacţiile internauților i-au determinat pe cei cinci artişti să realizeze cel mai rapid videoclip din carierele lor, folosindu-se doar de un smartphone.

„Să vezi, ca să crezi! Am primit foarte multe comentarii şi reacţii după lansarea piesei cu Şatra B.E.N.Z., cele mai multe ne cereau să mergem mai departe cu ea, să nu ne oprim la audio, că oamenii vor să ne vadă, de parcă n-ar crede că noi am făcut o piesă împreună până nu ne şi văd cu ochii lor. Mi s-a părut tare şi am vorbit cu băieţii să facem repede un clip simplu şi nebun, aşa cum e şi piesa noastră. Aşa că am decis să facem, aşa cum fac toţi copiii din ziua de azi, un clip simplu, filmat doar cu telefonul, ca să fie dinamic, firesc şi să ne arate aşa cum suntem”, a povestit Smiley despre ideea clipului filmat integral cu telefonul, ce poartă semnătura regizorală al lui Ramon Laurenţiu Militaru.

Citește și: 17 Aprilie 1996: Este inaugurat oficial primul reactor al Centralei Nuclear-electrice de la Cernavodă

„Fii tot ce poţi” este parte din coloana sonoră a filmului „Legaţii”, regizat de Iura Luncaşu, în care Smiley şi Şatra B.E.N.Z. apar şi în distribuţie, şi care va avea premiera pe data de 20 aprilie, pe Netflix.

Acest articol este despre: cariera,piesa,satra,telefon,videoclip

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”
„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”

Cuplul Monica Davidescu și Aurelian Temișan joacă la Pitești Spectacol la Teatrul „Alexandru Davila”, luni, 30 mai, de la 19:30. Va fi pusă în scenă cea mai recentă producție a Companiei de Teatru Concordia, comedia „Divorțul anului”. Joacă Monica Davidescu, Ovidiu...

PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung
PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung

Marius Nicolaescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, Constantin Ivan și Sergiu Cicu, consilieri lacali ai PSD Câmpulung, au susținut azi o conferință de presă la sediul PSD Câmpulung Mușcel.  Cu acest prilej, Marius Nicolaescu a făcut o radiografie a...


Loading RSS Feed