Web Analytics

Șeful Casei de Cultură din Câmpulung – prins cu mâța-n sac! A NEGAT că a fost prins băut la volan și a rămas pieton 90 de zile

de | 18.04.2022 11:39 | Actualitate, Politica si Administratie

În weekendul ce tocmai a trecut, un fost consilier județean din partea PNL Argeș a fost prins conducând sub influența alcoolului de către polițiștii rutieri, în urma unui control de rutină efectuat pe raza municipiului Câmpulung. Potrivit surselor noastre judciare, fostul consilier județean Ion Liviu Iana, director al Casei de Cultură din Câmpulung și totodată consilier județean PNL, a avut o alcolemie sub 0.4 mg/ l alcool pur în aerul expirat, astfel că, liberalul muscelean s-a ales cu o contravenție și a rămas fără permisul de conducere pentru 90 de zile.

Citește și: Programul de lucru cu publicul al Centrelor de Relații cu Utilizatorii Distribuție Oltenia, de Paște

Contactat de redactorii Jurnalului, directorul Liviu Iana ne-a declarat că NU este persoana în cauză, negând vehemet informația și scuzându-se că nu mai poate vorbi pentru că este într-o ședință. Amintim , Ion Liviu Iana este la conducerea Casei de Cultură „Tudor Mușatescu” din anul 2021 și este liderul Grupului Vocal Bărbătesc „Doruri Muscelene”, din satul Văcarea-Mihăești.  (Antoniu Neguț)

Citește și: Mașină lovită de tren, la Costești

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *