Pe lângă Uber, și Bolt lansează serviciile de ride-hailing în Pitești

de | 7.04.2021 09:22 | Actualitate, Home

Bolt, principala platformă europeană de mobilitate, lansează serviciul de ride-hailing în Pitești, reușind astfel să fie prima companie de ride-hailing din România care ajunge în zece dintre cele mai mari orașe ale țării, acestea fiind: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Brașov, Ploiești, Galați, Pitești și Craiova, cu patru orașe lansate în ultimele două săptămâni.

CITEȘTE ȘI Serviciul Uber este disponibil și la Pitești

Procesul de expansiune al companiei noastre este accelerat, dezvoltarea mergând pe mai multe planuri, de la deschiderea de noi orașe la lansarea și extinderea de noi servicii. În acest proces complex și foarte rapid, am căutat în fiecare oraș să respectăm cu strictețe toate prevederile legii cu privire la autorizațiile necesare șoferilor noștri parteneri și la condițiile de operare și să răspundem cerințelor impuse de pandemie”, declară Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România”Bolt este lider în materie de mobilitate în Europa și în multe țări din regiunea noastră, deci era firesc ca ambițiile să fie mari și pentru România. Lansările de astăzi sunt un eveniment în istoria Bolt România, sperăm ca ele să se bucure de același succes ca în toate celelalte orașe. Vom continua extinderea la nivel național cu lansarea în alte orașe în perioada următoare.”

Pentru a accesa serviciile de transport la cerere Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicația Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play sau App Store.

CITEȘTE ȘI Casa Județeană de Pensii Argeș pune la dispoziție 61 de bilete pentru tratament balnear

Pe perioada lansării, prețul curselor Bolt din Pitești începe de la 7 lei, în funcție de categoria aleasă, iar pasagerii beneficiază de reduceri de până la 50%, în limita a 7 lei. Atât pasagerii, cât și șoferii au obligația legală de a purta permanent masca de protecție. Bolt recomandă, de asemenea, șoferilor săi parteneri să dezinfecteze mașinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanțare socială și de igienă conform legilor în vigoare și recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății, scrie curierulnational.ro.

 

Acest articol este despre: #bolt,#ride-halling,pitesti,uber

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Joi va avea loc ședința ordinară a Consiliului Local Pitești
Joi va avea loc ședința ordinară a Consiliului Local Pitești

Joi, 27 ianuarie, de la ora 15:00, va avea loc ședința ordinară a Consiliului Local al Municipiului Pitești. Proiectele de pe Ordinea de zi sunt următoarele: 1.Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru modificarea HCL nr.270/27.08.2020 privind aprobarea...