Casa Județeană de Pensii Argeș pune la dispoziție 61 de bilete pentru tratament balnear

de | 7.04.2021 09:15 | Actualitate

61 de bilete de tratament balnear pentru perioada 22-25 aprilie au fost repartizate Casei Județene de Pensii Argeș. Sunt vizate stațiunile Bala, Olănești, Covasna, Buziaș și Pucioasa.  Biletele se eliberează în perioada 6-14 aprilie 2021. Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și căștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contributiei  de asigurări sociale  din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii martie 2021 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

CITEȘTE ȘI ANUNȚ: Casa Județeană de Pensii Argeș a reluat distribuirea biletelor de tratament balnear

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii