Web Analytics
scris joi, 07.09.2023

Pe 16 septembrie se face curățenie națională! Orașul Mioveni se alătură campaniei

Pe 16 septembrie, orașul Mioveni se alătură campaniei „Ziua de Curățenie Națională 2023”, acțiune organizată de asociația „Let’s Do It, Romania!”, care se desfășoară simultan în alte 191 de țări.

Pe 16 septembrie se face curățenie națională! Orașul Mioveni se alătură campaniei

La nivelul orașului Mioveni, voluntarii sunt așteptați sâmbătă, 16 septembrie, la ora 08.30, în fața primăriei orașului, unde se vor întâlni cu echipa de coordonare din cadrul biroului Corp Control – Compartiment Protecția Mediului. Fiecare participant va primi mănuși de protecție și saci de colectare a deșeurilor. Pentru înscrieri și informații apelați numărul de telefon 0348/455.444, interior 111.

La nivel național, înscrieri se fac pe https://membership.letsdoitromania.ro/access/signup/.

Citește și Ministerul Educației ia in calcul să acorde burse de merit tuturor elevilor care au avut media anuală peste 9,50, pe lângă cei 30% dintre elevii fiecărei clase 

Zilei de Curățenie Națională se alătură Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Ministerul Educației, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării Naţionale, Apele Române, Romsilva, Asociația Ofițerilor în Rezervă din România, Asociația Municipiilor din România și Asociația Comunelor din România.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *