Web Analytics
scris joi, 31.08.2023

Patru motive pentru care ursul de la Câmpulung este cel mai norocos din ţară

Urșii sunt deja apariții obișnuite în localități, la Câmpulung s-au plimbat prin fața Primăriei, pe la stadion, iar luni dimineață și pe Bulevardul ”Pardon”. De departe însă, cel mai norocos exemplar este cel care a făcut ultima vizită în municipiul muscelean.
Ursul s-a apropiat la câteva zeci de metri de unul dintre consilierii personali al primăriței Elena Lasconi. Cu căștile pe urechi, acesta se îndrepta către Primărie și a fost surprins de apariție, evitând în ultimul moment întâlnirea cu animalul. Dacă, Doamne, ferește, ursul ar fi îndrăznit mai mult, nu ar fi avut soartă ușoară cu Elena Lasconi. Mai ales că a îndrăznit și să inspecteze lucrările de pe bulevard, acest subiect fiind acum de evitat.

Patru motive pentru care ursul de la Câmpulung este cel mai norocos din ţară

Apoi, animalul a avut noroc și pentru că nu veniseră la muncă cei care se ocupă cu lucrările de pe bulevard. Dacă ar fi fost altfel, vașnicii ostași ai constructorului l-ar fi îngropat de viu în argila din care la primăvară vor ieși tufele de brusturi. La primăvară vor reveni și ei pentru a finaliza lucrarea.
Pe de altă parte, dacă ursul ar fi apărut în zonă cu o zi înainte, ar fi întâlnit echipa liberală cu cele două vârfuri de atac Alina Gorghiu și Adrian Veștea, susținute de numărul 9 fals Iani Popa. Dar fără închizătorul Gelu Tofan care a fost văzut doar la Schitu Golești și Poienarii de Muscel.

Un alt motiv ține de capacitatea de apărare a municipiului Câmpulung. La câteva ore după plimbarea ursului, vizavi de Primărie a apărut o echipă rapidă de intervenție antitero formată din opt câini și o cățea, asemenea trupe fiind postate în mai multe zone ale localității tocmai cu scopul de a speria oamenii și a evita astfel întâlnirea lor cu ursul.
Un pamflet de Cătălin I Butoiu

Citește și Câmpulung. „Sus la munte, la Muscel”, o moldoveancă a luat Marele Premiu, de 12.500 lei!

Citește și Nu i-a ieşit lui Ţâroiu, îi iese lui Lasconi! Se pregăteşte reabilitarea sediului Primăriei Câmpulung

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *