Web Analytics
scris joi, 03.08.2023

Nu i-a ieşit lui Ţâroiu, îi iese lui Lasconi! Se pregăteşte reabilitarea sediului Primăriei Câmpulung

Reabilitarea, restaurarea și punerea în valoare a clădirii Primăriei municipiului muscelean se vor realiza cu fonduri europene. Aceasta este intenția administrației locale care a reușit să facă un prim pas în atingerea scopului. Au fost elaborate documentația de avizare a lucrărilor de intervenție, devizul general și indicatorii tehnico-economici ai investiției care este evaluată la peste 32 de milioane de lei.

Nu i-a ieşit lui Ţâroiu, îi iese lui Lasconi! Se pregăteşte reabilitarea sediului Primăriei Câmpulung

Documentația a fost elaborată cu bani de la Institutul Național al Patrimoniului, prin Programul Timbrul Monumentelor Istorice. Asta după ce proiectul întocmit de Primăria Câmpulung a fost acceptat la finanțare. A fost o a doua încercare în acest sens, prima, inițiată pe timpul lui Liviu Țâroiu, neprimind viza de la Institut. Monument istoric, clădirea în care funcționează centrul de comandă al administrației câmpulungene se apropie de împlinirea a 90 de ani de la edificare și, pe vremuri, a fost sediul Prefecturii județului Muscel.
C.I.B.

Citește și Curtea de Conturi o taxează pe primăriţa Lasconi privind contractele pentru „Câmpulung 500”: „Contractul de achiziţie publică a fost divizat în trei contracte de valoare mai mică”

Citește și PNL Câmpulung se dă la primărița Elena Lasconi: „De ce vă e teamă să desecretizaţi lista cheltuielilor pentru Zilele Municipiului?”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *