Web Analytics

Patru fete date dispărute dintr-un centru de plasament din Bascov. Acestea au fost găsite în centrul Piteștiului 

de | 8.05.2022 17:40 | Actualitate


Politia din Argeș a fost în alertă, duminică după amiază, după ce patru fete au dispărut dintr-un centru de plasament din Bascov,  care nu aparține de DGASPC Arges. 

 Duminică dimineaţă, conducerea centrului a sesizat  poliţia cu privire la dispariţia fetelor din centru fără ca acestea să anunţe. Acţiuni ample de căutare au fost demarate în acest caz.

Citește și:APIA: Până pe 12 mai se mai pot depune cererile pentru compensarea pierderilor cauzate de pandemie

„Având în vedere împrejurările plecării voluntare şi rezultatul primelor verificări, efectuate de către poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, semnalmentele celor în cauză au fost comunicate unităţilor de poliţie de pe raza judeţului, iar în proximitatea locului de unde au plecat şi pe traseele care ar fi putut fi urmate de către cele în cauză, au fost organizate căutări cu efective mărite, împreună cu poliţişti ai altor structuri, dar şi cu jandarmi şi pompieri argeşeni, precum şi cu persoane din rândul comunităţii”, informează, duminică după amiază, Inspectoratul de Poliţie Argeş.

Cele patru fete au fost găsite în centrul Piteștiului, de către poliţiştii de ordine publică din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *