Web Analytics
scris vineri, 04.11.2022

Parchetul instanței supreme a clasat dosarul președintelui AUR. ”Magistratura nu a intrat în acest joc murdar”

Liderul AUR, George Simion, a anunţat vineri, 4 noiembrie, în cadrul unei conferinţe de presă, că Parchetul de pe lângă ÎCCJ ”a clasat dosarul în care eram acuzat pe nedrept că aş fi condus fără permis” şi a acuzat reţinerea sa, în contextul protestului organizat recent de partid, ca fiind o ”operaţiune de poliţie politică”.

Parchetul instanței supreme a clasat dosarul președintelui AUR. ”Magistratura nu a intrat în acest joc murdar”

Citește și: ”Băieții deștepți”, susținuți de Guvern să construiască hidrocentrale mici pe arii protejate

Simion afirmă că a primit înştiinţarea oficială, comunicarea din partea Parchetului de pe lângă ÎCCJ, care a clasat dosarul în care era acuzat pe nedrept că ar fi condus fără permis.

În cadrul hârtiilor care ne-au parvenit spune clar că la data de 30 septembrie nu aveam carnetul suspendat. Pe scurt, eu am fost la 3 noaptea dus cu forţa la Poliţia Rutieră, am fost reţinut o oră şi jumătate, am fost percheziţionat de trei ori, deşi nu comisesem nicio infracţiune, nicio ilegalitate. (..) Este a doua oară în ultimii doi ani când mi se fabrică dosar de către Poliţia Rutieră. Scopul nu e de a primi o condamnare, pentru că evident nu există temeiul legal pentru care să fiu condamnat, ci este ca imaginea mea publică să fie afectată, să fie terfelită. Să fiu reţinut o oră şi jumătate, exact cât a fost nevoie ca autocarul să fie ridicat”, a mai afirmat el.
Constat cu bucurie că magistratura nu a intrat în acest joc murdar”, a conchis liderul AUR.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *