Web Analytics

O nouă ediţie a „Făgăraş Fest”

de | 29.06.2023 12:00 | Actualitate, Cultură, Home, Politica si Administratie

Fundația ”Conservation Carpathia” și ”Propark”-Fundația pentru Arii Protejate organizează în perioada 7-9 iulie a patra ediție a ”Făgăraș Fest”, în cadrul proiectului LIFE ”Crearea unei zone de natură sălbatică în sudul Munților Carpați, România”. Evenimentul este susținut și de Primăria comunei Porumbacu de Jos, localitatea sibiană găzduind manifestările din acest an.

Atracții vor fi multe și de această dată, mai ales că festivalul își propune să pună în valoare și să promoveze natura unică a Munților Făgăraș. Vor fi tururi ghidate de observare a păsărilor, tururi despre floră și faună, ateliere pentru copii, incursiuni pentru descoperirea tradițiilor locale, proiecție de film și concerte susținute de Zdob și Zdub, Nico de Transilvania, Ovidiu Lipan Țăndărică și Fanfara 10 Prăjini. Plus ”Făgăraș Adventure”, competiție de sute de kilometri și zeci de ore, cu probe diverse.
Anterioarele ediții ale ”Făgăraș Fest” au avut loc la Voina-Lerești și Nucșoara, pe partea sudică a Făgărașului, și la Avrig, sub versanții din nord.
C.I.B.

Citește și Fundația Conservation Carpathia lansează programul “Junior Ranger”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole