Web Analytics

Noul CEO al E.ON România este Volker Raffel, de la 1 august

de | 11.05.2021 16:58 | Actualitate, Economie

Volker Raffel va fi noul CEO al E.ON România de la 1 august, preluând atribuţiile de la Manfred Paasch, care se va retrage din funcţie. De asemenea, Dragoş Bărbulescu, în prezent director general adjunct/ director financiar al E.ON România va fi noul director general al Delgaz Grid, compania de distribuţie din Grupul E.ON România.

„Volker Raffel va fi noul CEO al E.ON România începând cu data de 1 august, preluând atribuţiile de la Manfred Paasch, care se va retrage din funcţia deţinută aproape doi ani în fruntea companiei”, informează compania.

Într-o primă etapă, începând cu 1 mai, Volker Raffel a devenit membru al board-ului, fiind responsabil de Afaceri Corporatiste, Strategie, Juridic şi Conformitate, în calitate de director general adjunct al E.ON România.

 

 

 

CITEȘTE ȘI: 9 motive bune pentru a începe să alergați

 

 

 

El s-a alăturat Grupului E.ON în 1999, iar în ultimii ani a deţinut diverse funcţii de conducere, cea mai recentă fiind de Director pentru Managementul Energiei, Comunicare şi Coordonare la PreussenElektra, compania de energie nucleară a grupului. A fost implicat chiar de la începutul intrării E.ON pe piaţa românească de energie, începând cu 2004, şi a lucrat până în 2005 ca director general adjunct al fostei companii E.ON Moldova Distribuţie, având astfel ocazia să cunoască piaţa de energie din România.

„Am revenit cu plăcere în România, unde constat că s-au făcut progrese uriaşe în ultimul deceniu şi mă bucur să găsesc şi o echipă solidă şi experimentată împreună cu care vom aduce schimbări în bine pentru clienţii noştri. Sunt foarte recunoscător că eu şi Manfred Paasch vom avea timp până în august pentru o tranziţie bună”, a declarat Raffel.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii