Web Analytics

Norris Măgeanu a devenit PNL-ist cu acte. Mişcări de trupe la Câmpulung pentru alegerile de la anul

de | 8.07.2023 14:34 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Mişcări pe scena politică din Câmpulung, în perspectiva alegerilor locale de la anul. Președintele Federației Române de Automobilism Sportiv (din 2015; e la al treilea mandat consecutiv), Norris Mageanu, a semnat, sâmbătă, 8 iulie, adeziunea la PNL Câmpulung Muscel.

Citeşte şi: Alina Gorghiu o critică pe Elena Lasconi: „Mi-aş fi dorit ca dânsa să se poată concentra pe finalizarea Bulevardului Pardon”

Liderul PNL Argeş, Alina Gorghiu, ne-a dat această veste în conferinţa de presă organizată la Piteşti. „Pe mine mă bucură tare acestă veste. E o plusvaloare de excepţie pentru Câmpulung. (…) Norris Măgeanu este un muscelean autentic; familia sa – de sute de ani în Câmpulung. Împreună cu el, au promovat Câmpulung Muscel în diferite moduri, de la participări la târguri de turism până la organizarea, pe persoană fizică, aşa cum a putut, a unor evenimente locale, Muscel Racing Contest sau Focul lui Sumedru; dar acum să ştiţi că le poate realiza într-o echipă mai largă, a PNL Câmpulung, şi vă asigur că şi dv, şi cei de la Câmpulung veţi auzi multe despre Norris Măgeanu, în viitorul apropiat, ca om politic” – a spus sâmbătă, la Piteşti, Alina Gorghiu.

Cu origini muscelene și legături de familie cu vestitul pălărier Marcu Măgeanu, Norris – cel atât de apreciat de şefa lui de partid – are toate şansele să devină candidatul din partea PNL la Primăria Câmpulung, acolo unde are, însă, de dat o bătălie foarte grea cu „titulara postului”, userista Elena Lasconi.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *