Web Analytics

Noi hotărâri de Guvern pentru autostrada spre Sibiu și pentru drumul expres spre Craiova

de | 28.10.2022 17:22 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Printre hotărârile adoptate astăzi, 28 octombrie, de către Guvernul României figurează și două ce vizează artere de circulație de interes național care au legătură cu județul Argeș.

Citește și: Val de demisii şi pensionări în M.A.I., după ce poliţiştii au auzit că vor ieşi la pensie la 65 de ani!

Astfel, Executivul a aprobatsuplimentarea pe anul 2022 a sumei prevăzute ca justă despăgubire aprobată prin Hotărârea Guvernului nr. 625/2020 privind declanşarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar, care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional ”Drum Expres Craiova-Piteşti şi legăturile la drumurile existente„, tronsonul 1, aflate pe raza localităţilor Pieleşti şi Robăneşti, din judeţul Dolj, precum şi modificarea anexei nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 625/2020.

De asemenea, Executivul a aprobat suplimentarea cu 10.881 lei, pe anul 2022, a sumei aprobată prin HG nr. 625/2020 privind declanșarea procedurilor de expropriere aferente unui număr de 72 de imobile proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar, care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național ”Drum Expres Craiova-Pitești și legăturile la drumurile existente”, tronsonul I.

O altă hotărâre a fost emisă pentru modificarea și completarea anexei nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 518/2020 privind declanşarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional ”Autostrada Sibiu-Piteşti„, Secţiunea 4, aflate pe raza localităţilor Tigveni şi Curtea de Argeş din judeţul Argeş. 

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *