Web Analytics

Nicolae Velcea, noul primar al oraşului Ştefăneşti: „Eram sigur că cetăţenii vor lua o decizie corectă şi cinstită, pentru un om care vine cu bune intenţii”

de | 1.10.2020 13:19 | Actualitate, Politica si Administratie

# Ați câștigat funcția de primar al orașului Ștefănești. Care a fost diferența față de următorul candidat?
– Diferența a fost mare, de ordinul sutelor de voturi, undeva peste 700. Următorul candidat a fost Eduard Dima de la PMP și apoi s-a clasat Mihail Bărbuceanu de la PNL.
# Ce așteptări ați avut de la aceste alegeri locale?
– Eu am discutat cu oamenii și eram sigur că vor lua o decizie corectă și cinstită, pentru un om care, într-adevăr, vine cu bune intenții, așa cum am spus întotdeauna.
# Cum a fost această campanie electorală?
– A fost foarte mult de muncă. Oamenii sunt nemulțumiți și neîncrezători, le-am explicat că nu o să se mai întâmple ceea ce s-a întâmplat până acum, să-mi acorde încredere și nu o să îi dezamăgesc pe cetățenii cu care am crescut și cu care trăim în continuare în orașul Ștefănești.
# Ce mesaj aveți către cetățeni acum, că ați câștigat funcția de primar al orașului Ștefănești?
– În primul rând vreau să le mulțumesc, să aibă încredere în mine și o să demonstrez că, într-adevăr, Ștefăneștiul va ajunge acolo unde îi este locul.
# Ce mesaj aveți pentru contracandidații dvs.?
– Le urez mult succes în continuare, eu sunt dispus și deschis dialogului, nu am venit pe ceartă – ceea ce nu am făcut nici în campania electorală – și vrem să facem ceva pentru Ștefănești. Nu este o ambiție personală a mea, ci ambiția orașului Ștefănești, care trebuie să ajungă acolo unde îi este locul.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii