Web Analytics

Muncitor forestier omorât de propria drujbă, în Nucșoara

de | 17.07.2021 07:54 | Actualitate

 

Locul accidentului cumplit din Nucșoara, Drăghina

Moarte cumplită pentru un bărbat de 28 de ani. Vineri, 16 iulie a.c., salvatorii montani din Argeș au fost solicitați să intervină la un accident de muncă petrecut în zona Drăghina, Nucșoara. Un bărbat a murit după ce a pierdut controlul drujbei cu care tăia lemne şi s-a accidentat mortal la cap. Acțiunea a durat 5 ore și au participat 7 membri ai formației Salvamont Nucșoara.

Tragedia s-a petrecut vineri. Acțiunea de recuperare a trupului neînsuflețit a durat 5 ore

Citește și Mărturia unui al doilea argesean atacat de urs. Anton Tuță a intrat în comă de trei ori și i s-a amputat piciorul

„Ajunși la locul accidentului, am constatat că muncitorul forestier, în vârstă de 28 de ani, implicat în accident era decedat, omorât de propria drujbă. La acțiunea de salvare, care a durat aproximativ 5 ore, au participat șapte membri ai formației Salvamont Nucșoara: Valentin Retevoi, Ion Berevoianu, Dan Dumitrescu, Cristi Băncescu și proaspeții aspiranți Adelin Ungurenuș, Adrian Olaru și Mircea Cure, care au primit botezul focului la prima lor acțiune”, se arată pe pagina de FB a Salvamont Nucșoara.

Salvatorii de la Nucșoara

 

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii