Web Analytics
scris miercuri, 13.03.2024

Misiune umanitară a Forțelor Aeriene Române. Minor, transportat în Italia cu o aeronavă militară

Un pacient minor a fost transportat, miercuri, în Italia cu o aeronavă militară. Vorbim despre un zbor umanitar dispus de ministrul Angel Tîlvăr la solicitarea șefului DSU Raed Arafat, conform unui mesaj transmis de MApN.

Misiune umanitară a Forțelor Aeriene Române. Minor, transportat în Italia cu o aeronavă militară

Citește și: Argeşean reţinut într-un dosar de înşelăciune cu floarea-soarelui. Prejudiciul – 120.000 lei


„Misiune umanitară a Forțelor Aeriene Române Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a dispus miercuri, 13 martie, executarea unei misiuni umanitare cu o aeronavă militară pentru transportul unui pacient minor în Italia”, a transmis, miercuri, Ministerul Apărării Naționale (MApN) într-un comunicat.

Citește și: Traficantul de droguri Alex Copil Bătrân este primul argeşean încătuşat la spovedanie! Preotul paroh George Olteanu: „Erau trei mascaţi şi un ofiţer când l-au ridicat pe enoriaş din timpul slujbei”


Aeronava a decolat în jurul orei 11.00 de la Iași către Milano, având la bord o echipă medicală formată din specialiști ai Bazei 90 Transport Aerian și ai Spitalului Clinic de Urgență București. Misiunea s-a efectuat ca urmare a solicitării secretarului de stat și șef al Departamentului pentru Situații de Urgență din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, au mai transmis reprezentanții MApN.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *