Web Analytics
scris sâmbătă, 13.08.2022

Mijlocașul clubului FCSB, Mihai Lixandru, a fost împrumutat la CS Mioveni

Galben-verzii au reușit să îl împrumute, din nou, de la FCSB, pe jucătorul de 21 de ani, Mihai Lixandru. Acesta a semnat actele și deja s-a alăturat lotului lui Alexandru Pelici. Lixandru a venit la Mioveni după meciul din Conference League, cu Dunajka Streda, unde a fost doar rezervă.
Mihai Lixandru este internațional de tineret, bifând în acest an mai multe selecții pentru România U 21. De asemenea, mijlocașul a debutat și în Conference League, acolo unde a fost folosit de FCSB pentru câteva minute în meciurile cu Saburtalo (4-2 la București) și Dunajka Streda (1-0 în deplasare).

Mijlocașul clubului FCSB, Mihai Lixandru, a fost împrumutat la CS Mioveni

Citește și: Când se joacă derby-ul local CS Mioveni – FC Argeș


Mijlocașul a jucat sezonul trecut, în partea a doua a campionatului, la CS Mioveni, tot sub formă de împrumut. Fotbalistul a fost apoi oprit în lot în această vară, la FCSB, dar se pare că Dică nu mizează pe serviciile sale în continuare.
La CS Mioveni au mai venit în această vară portarul Flavius Croitoru (FC Argeș), mijolocașii Liviu Antal (Kisvarda), Cristi Dumitru (FC Argeș) și Vlad Pop (FC U Craiova).
Foto: Facebook CS Mioveni

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...