Web Analytics

Mihăiţă Ianovschi, despre derby-ul FC Argeş – CS Mioveni: “Un meci normal de campionat, tot pe trei puncte se joacă”

de | 30.09.2021 13:37 | Actualitate, Sport

Întrebat despre parcursul bun al echipei din ultima perioadă, dar și despre derby-ul local cu CS Mioveni, Mihăiță Ianovschi, antrenorul principal de FC Argeș, ne-a declarat: “Suntem într-un moment bun, pot spune chiar într-un moment foarte bun, suntem într-un moment în care întreg lotul arată foarte bine, concurența pe posturi este bună și s-a demonstrat că, atât la meciurile din campionat, cât și la meciul din Cupa României, jucătorii care au intrat pe teren au un nivel foarte bun. Oricare jucător din lot la momentul acesta poate să fie în primul 11 al echipei.

În privința meciului cu CS Mioveni pot spune că este un meci normal de campionat, tot pe trei puncte se joacă, nimic altceva. Așa cum am încercat la toate jocurile să luăm toate cele trei puncte, așa vom încerca și acum. Din punctul meu de vedere, meciul acesta nu are nicio altă importanță, nicio altă însemnătate. Este un meci ca toate celelalte meciuri. Jucăm cu Mioveni, sunt ambiții, dar pentru mine acest meci nu are nicio conotație. Este un meci ca oricare alt meci și cu siguranță așa va fi și pentru băieți și pentru toată lumea. Este un meci pe care vrem să-l câștigăm, să adunăm încă trei puncte în clasament”.

Citește și Mihăiţă Ianovschi, antrenor principal FC Argeş: „Lotul actual poate să facă performanţă mai bună decât anul trecut”

Citește și OFICIAL! Fatai şi Latovlevici, transferaţi de FC Argeş

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii