Web Analytics

Mihai Ianovschi, reconfirmat membru în Comisia Tehnică a FRF

de | 7.10.2021 13:20 | Actualitate, Sport

Săptămâna trecută, a fost reconfirmat în Comisia Tehnică a FRF piteșteanul Mihai Ianovschi, coordonatorul Centrului de Copii și Juniori al FC Argeș. Acesta va avea drept de vot și va avea un cuvânt de spus în privința antrenorilor de la reprezentativele de fotbal ale României. Noii membri sunt Florin Bratu, Massimo Pedrazzini și Marius Niculae, care începând de luna trecută ocupă funcția de manager sportiv al loturilor naționale de tineret și juniori. Acesta din urmă nu va avea însă drept de vot. ”Prin această numire a fost reconfirmată activitatea mea de 48 de ani în fotbal, dar și valoarea școlii argeșene, care, de-a lungul timpului, a dat fotbalului românesc mulți tehnicieni. Eu sunt sub contract cu FRF din 1997 și am ocupat diverse funcții. Am fost secund la generația lui Mutu și Chivu, antrenor principal la generația lui Zicu și Tamaș, cu care am obținut calificarea la turneul final din Israel, antrenor zonal, iar din 2014 sunt referent zonal și membru în Comisia Tehnică a FRF”, a spus Mihai Ianovschi.

Citește și Mihai Ianovschi, şeful Centrului de copii şi juniori de la FC Argeş: „320 de copii se pregătesc la Centrul de Juniori al FC Argeş. Iar scouteri sunt Moiceanu şi Speriatu”

Citește și Mihăiţă Ianovschi, antrenor principal FC Argeş: „Lotul actual poate să facă performanţă mai bună decât anul trecut”

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii