Web Analytics
scris joi, 14.12.2023

Merinde alese, din Făgăraş culese, se găsesc acum şi online

Roadele Munților, afacerea verde inițiată de Fundația „Conservation Carpathia” și care reunește mici producători locali, tradiționali, a ajuns la nivelul următor. Acum există și un magazin online, cu denumire omonimă, care oferă un acces rapid la cele peste 170 de produse naturale ale celor 30 de producători din vecinătatea Munților Făgăraș.

Merinde alese, din Făgăraş culese, se găsesc acum şi online

„Prin magazinul online, Roadele Munților aduce gustul de acasă, ingredientele curate de la munte, munca unor oameni pasionați, pe orice masă din țară. Fundația Conservation Carpathia, prin departamentul Afaceri Verzi, susține munca micilor producători locali, cu respect pentru natură, care produc hrană sănătoasă, în cantități mici, cu ingrediente locale. Dezvoltăm astfel o rețea care aduce pe de o parte beneficii și oportunități de dezvoltare în zonă, gust și calitate pe masa celor care aleg să mănânce sănătos”, a declarat Istvan Szabo, manager afaceri verzi în cadrul Fundației „Conservation Carpathia”
Food Hub-ul Roadele Munților – merinde alese din Făgăraș culese este un model de afacere vedere creat de Fundație în anul 2021.
C.I.B.

Citește și Conservation Carpathia reîncepe reconstrucţia ecologică

Citește și Recunoaştere internaţională pentru conducerea Fundaţiei „Conservation Carpathia”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *