Web Analytics

Marcel Ciolacu: ”Șerban Valeca, un om de calitate deosebită care a contribuit la dezvoltarea social-democrației”

de | 15.05.2022 16:11 | Actualitate, Politica si Administratie

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a deplâns duminică moartea fostului ministru al Cercetării Şerban Valeca, subliniind că acesta a fost un om de o calitate deosebită şi un profesor remarcabil.

Citește și:PSD Argeș e în doliu! A murit Șerban Valeca

„Cu multă tristeţe am primit astăzi vestea trecerii în nefiinţă a colegului nostru Şerban Valeca, un om de o calitate deosebită şi un profesor remarcabil, care prin întreaga sa activitate politică a contribuit la dezvoltarea social-democraţiei atât la nivelul judeţului Argeş, cât şi la nivel naţional. Îi onorăm cu deplin respect memoria şi transmit întreaga compasiune şi solidaritate pentru familia îndoliată. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a scris duminică Ciolacu, pe Facebook.

Fostul ministru, parlamentar şi lider al organizaţiei PSD Argeş, cercetătorul Şerban Valeca a încetat din viaţă duminică.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. A mai contribuit la distrugerea cercetarii romanesti !
    În 2019, Valeca a fost propus de PSD, controlat de Dragnea, pentru Ministerul Educației, dar președintele Klaus Iohannis a respins propunerea.

    În 2017, el a dat o lovitură puternică Cercetării, evacuând evaluatorii internaționali din competițiile pe cercetare, în 2017, și numind la vârful comisiilor din cercetare oameni controversați, cu probleme penale la acea vreme și remarcați doar prin apropierea de partid.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *