Web Analytics
scris luni, 27.05.2024

Mama Ginei Gogean a murit într-un accident auto violent. Sora fostei campioane olimpice, în stare gravă la spital

Mama fostei gimnaste Gina Gogean a murit într-un accident produs  la Galați, iar sora e în stare gravă.

Mama Ginei Gogean a murit într-un accident auto violent. Sora fostei campioane olimpice, în stare gravă la spital

Un cumplit acccident a avut loc duminică, 26 mai, în localitatea Piscu, din județul Galați. O șoferiță a adormit la volan, pierzând controlul automobilului, iar mașina a intrat într-un tir. Femeia aflată pe scaunul din dreapta a murit pe loc, iar cea de la volan a suferit politraumatisme. În cursul zilei s-a aflat că șoferița este sora fostei gimnaste Gina Gogean, iar cealaltă persoană era mama ei, notează Prosport.

Citește și: A murit Carla Jianu, o cunoscută asistentă de la Spitalul de Psihiatrie Vedea

Sora Ginei Gogean are 42 de ani și este medic pediatru la Spitalul de Urgenţă din Galaţi. Mama fostei sportive avea 72 de ani. La locul accidentului au sosit imediat mai multe echipe de salvare, care au încercat să dea primul ajutor, dar le-a fost dificil, din cauza faptului că ambele femei erau încarcerate.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere şi vătamare din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea incidentului.

„Anica Gogean avea 72 de ani și mergea la Galați. La volan se afla fiica ei, Maricica, sora Ginei Gogean. Sora fostei gimnaste a suferit leziuni grave și este internată la un spital din Galați. Aceasta este medic pediatru la Spitalul de Copii din Galaţi. Este tratată de colegii ei, aceasta fiind medic pediatru la aceeași unitate spitalicească. Tatăl gimnastei, în vârstă de 75 de ani, a primit teribila veste acasă, la Câmpuri”, anunță vrancea24.ro.

Citește și: Radu Mazăre va fi liberat condiționat din închisoare, printr-o decizie definitivă a instanței

Gina Gogean a adunat de-a lungul carierei cinci medalii olimpice la ediţii ale JO, Barcelona 1992 şi Atlanta 1996. La Campionatele Mondiale a strâns 15 distincţii, dintre care nouă de aur, iar la Europene 10 medalii, dintre care cinci de aur.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...