Web Analytics

Lucrări de reparații în curțile interioare ale școlilor din Pitești

de | 12.07.2022 15:28 | Actualitate

În perioada vacanței de vară a elevilor, Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, execută lucrări de reparații în curțile interioare ale școlilor. Pe baza solicitărilor făcute de directorii instituțiilor de învățământ și a verificărilor făcute în teren de primar și de aparatul tehnic al primăriei, se lucrează după un grafic stabilit.

Citește și Pitești. Noi proiecte privind rețeaua de transport public. Modernizări și extinderi

Astfel, în prezent, se desfășoară asfaltări și reparații ale terenurilor de sport la Liceul Tehnologic ”Dacia” și ale spațiului exterior la Școala Gimnazială ,”Tudor Arghezi”. De asemenea, este șantier în curțile Școlilor Gimnaziale ,”Tudor Vladimirescu” structura 2 și ”Nicolae Bălcescu”, unde platforma betonată se demolează pentru ca municipalitatea să predea amplasamentul liber de funcțiuni constructorului ce va edifica sălile de sport finanțate prin Compania Națională de Investiții.

Este același model de sală de sport care se află în execuție la Școala Gimnazială ”Nicolae Iorga” și este finalizată la Școala Gimnazială ”Tudor Arghezi”. Acțiunile de reparații și de modernizare a spațiilor din curțile instituțiilor de învățământ vor continua până la începerea anului școlar 2022-2023.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *