Web Analytics
scris marți, 06.02.2024

Liberalul Mihai Coteț, lansat în bătălia pentru Primăria Pitești. „Trăim într-un oraș sufocat, căpușat, dar mai ales furat”

Marți, 6 februarie, a fost validat candidatul PNL la Primăria Pitești, în persoana omului de afaceri și consilierului local Mihai Coteț. Alina Gorghiu, lidera filialei județene de partid și ministră a Justiției, i-a făcut o scurtă prezentare și i-a mulțumit încă o dată că face „pasul ăsta curajos”.

Liberalul Mihai Coteț, lansat în bătălia pentru Primăria Pitești. „Trăim într-un oraș sufocat, căpușat, dar mai ales furat”

Citește și: Stelică Crăciun, condamnat la doi ani de închisoare în procesul cu primarul Ion Georgescu!

Proaspătul candidat, „tată a doi copii minunați, soț și antreprenor” – așa cum s-a prezentat în fața jurnaliștilor – a spus că muncește de 30 de ani și că a plecat la drum „cu o Dacie papuc și cu o servietă; fără să fiu omul cuiva, fără să trag tunuri la stat, am muncit împreună cu soția mea 24 de ore din 24, șapte zile din șapte”.

În câteva date și cifre, Mihai Coteț a spus ce-i lipsește Piteștiului, oraș cu populație îmbătrânită, fără construcții noi, cu tineri care nu au perspectivă. „Trăim într-un oraș sufocat, căpușat, dar mai ales furat. Banii noștri au ajuns în pomeni electorale, în bâlciuri și distracții, în fântâni și semafoare, în loc să ne concentrăm pe construirea unei temelii sănătoase pe care să ne creștem orașul. (…)

Sunt consilier local și văd risipa de la Primărie, văd lipsa de transparență, văd tupeul suveran al camarilei lui Gentea. (…) Văd cum banul public este risipit pe tichii de mărgăritar” – a spus, printre altele, Mihai Coteț lansat în bătălia electorală.

Mihai Coteț a mai spus că e convins că Sorin Apostoliceanu „îmi poate fi un coleg și un viceprimar de excepție”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *