Web Analytics

Ce nu ştiau câmpulungenii şi află din ziarul USR: Elena Lasconi este primarul unui oraş fericit!

de | 13.10.2023 19:05 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Un oficios al USR Argeș îi trezește pe câmpulungeni la realitatea de dincolo de granițele conștientului și îi informează că Elena Lasconi este primarul unui oraș fericit! Adică, parafrazând-o chiar pe primăriță, ”România începe să se facă bine începând cu Prima Capitală a Țării Românești”. Evident, dacă Lasconi ar fi câștigat alegerile la Curtea de Argeș, municipiul Basarabilor ar fi fost etichetat cu statutul de Primă Capitală…
O pagină întreagă explică de unde vine fericirea Câmpulungului. De la bugetarea municipiului muscelean cu aproape 450 de milioane de lei, bani aduși pe meleagurile vitregite de către însăși Elena Lasconi și provenind din fonduri europene, guvernamentale și din sponsorizări. Asta înseamnă, subliniază oficiosul, că, citez, primărița ”a adus la bugetul local de 45 de ori mai mulți bani decât bugetul orașului”. Iar înșiruirea proiectelor care astfel vor fi finanțate solicită câteva zeci de secunde de lectură și câteva zeci de minute de dezorientare.

Nu este de negat suma. Și nu este de tăgăduit intenția Elenei Lasconi de a aduce fericirea la Câmpulung. Au fost întocmite, aprobate și reaprobate foarte multe proiecte la Câmpulung, însă acei bani nu sunt în buget. Dar în cele mai multe cazuri se așteaptă obținerea finanțărilor, alte proiecte sunt încă pe liste de așteptare. Adică nu anul acesta se va asigura transportul public cu autobuze și microbuze electrice, nu se va construi în 2023 prima creșă din oraș și nu au apărut parcări noi acoperite cu panouri fotovoltaice. Iar Bulevardul ”Pardon” încă își așteaptă inaugurarea…

Ziarul USR vorbește despre demolarea tuturor garajelor construite ilegal la Câmpulung. Dar nu toate au fost eliminate. Și nici nu au apărut parcări moderne în locurile dezafectate, așa cum s-a anunțat la începutul campaniei de demolare. Și se așteaptă cu mare înfrigurare finalul de an care trebuie să marcheze concretizarea unor proiecte implementate pe GAL Câmpulung. Până atunci, orașul rămâne în starea de fericire!
C.I.B.

Citește și Elena Lasconi, locomotivă a USR la europarlamentare. „Lupta o să fie și mai grea”

Citește și Curtea de Conturi o taxează pe primăriţa Lasconi privind contractele pentru „Câmpulung 500”: „Contractul de achiziţie publică a fost divizat în trei contracte de valoare mai mică”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Sunt apolitic . Nu locuiesc în Câmpulung, dar numai un neghiob nu poate să vadă schimbările în oraș,făcute într-un timp foarte scurt. Când te gândești ca să-ți construiești o casă nu înseamnă că te-ai și mutat în ea .În privința banilor aceștia vor veni la timpul potrivit ,odată cu demararea investiților . Așa dar nu mai fiți cârcotași .Ce realizări au făcut ceilalți primari ?

    Răspuns
  2. Cu siguranță cel ce a scris acest „articol” e fan PSD

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *