Web Analytics
scris joi, 07.03.2024

Lasconi i-a stins lumina lui Măgeanu: „Noapte bună! Vise plăcute!”

Dacă pe fostul viceprimar Zaharia l-a trimis la bibliotecă, iar pe prefectul Perianu l-a făcut gândac, Elena Lasconi a revenit la vechiul ei limbaj. Primărița Câmpulungului l-a avut recent în vizor pe liderul PNL Câmpulung, Norris Măgeanu.

Lasconi i-a stins lumina lui Măgeanu: „Noapte bună! Vise plăcute!”

Norris nu a primit aprobare de la primăriță pentru o acțiune de Dragobete

Cei doi s-au așezat în tranșee încă de la dezbaterea publică a proiectului de buget, iar după ce au aruncat reciproc fumigene, o mică grenadă a stat să explodeze de Dragobete, atunci când tineretul liberal câmpulungean nu a primit aprobare de la Primărie pentru o acțiune desfășurată în spațiul public. Baionetele au fost repuse în ultima zi a lui februarie, cu ocazia ședinței de consiliu în care s-a aprobat bugetul.
Norris Măgeanu a avut o intervenție pe final de ședință, atunci când a evidențiat o stare de fapt des întâlnită în practica administrației locale din Câmpulung. El a atras atenția asupra faptului că materialele de ședință sunt deseori transmise consilierilor locali cu puțin înaintea începerii întrunirilor, lucru ce împiedică analizarea temeinică a subiectelor. Și chiar varianta finală a proiectului de buget a ajuns în mapa aleșilor locali cu o oră înainte de ședință. Comentariul lui Măgeanu a declanșat contraatacul lui Lasconi printr-o învăluitoare lovitură cu mantă. Dialogul a fost următorul:

Citește și S-au mărit din nou salariile la Primăria Câmpulung. Lasconi şi-a schimbat optica: „În urmă cu trei ani spuneam ce salarii mari au funcţionarii din Primărie. Dar nu e aşa, credeţi-mă!”

Măgeanu: „Vă interesează ce sunt eu? Sunt viitorul primar”.

Elena Lasconi: Aș vrea să mă lămuresc dacă sunteți președintele PNL Câmpulung sau al Tineretului Național Liberal Câmpulung, pentru că sunt puțin în dubiu la ultima solicitare…
Norris Măgeanu: Dumneavoastră priviți-mă ca pe un cetățean, doamna primar!
E.L.: Aș vrea, de curiozitate.
N.M.: Ca cetățean până peste trei luni. După aceea mă priviți ca primar!
E.L.: Stați liniștit! Visați!
N.M.: Eu stau liniștit.
E.L.: Noapte bună! Dar aveam o curiozitate, TNL sau PNL sau…?
N.M.: Ce importanță are, doamna primar? E ședința de buget a Consiliului local și dumneavoastră vă intersează ce sunt eu?!
E.L. Da, mă interesează!
N.M.: Viitorul primar.
E.L.: Nu ești viitorul primar, ți-am zis, noapte bună! Noapte bună! Vise plăcute!

La ambele dispute, Norris Măgeanu a fost însoțit de colegi de partid, la ședință fiind și intervenții ale acestora. De cealaltă parte, zâmbitoarea Elena Lasconi nu a mai avut nevoie de atacurile de gherilă ale arhitectului șef Mădălina Zăgărin, cea care intervine câteodată pentru a susține iureșul lasconian.
Cătălin I. Butoiu

Citește și Lasconi, atac dur la adresa lui Drulă, în şedinţa USR: „Am primit un şut în fund de pe lista de europarlamentare”

Citește și Exclusiv. Elena Lasconi, declaraţii incendiare în cazul Bulevardului „Pardon”. „Ei încearcă să blocheze orice pentru că sunt o voce la nivel naţional!”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *