Web Analytics
scris duminică, 28.01.2024

Lasconi, atac dur la adresa lui Drulă, în şedinţa USR: „Am primit un şut în fund de pe lista de europarlamentare”

Elena Lasconi, primăriţă la Câmpulung Muscel, l-a atacat pe liderul USR, Cătălin Drulă, în cadrul ședinței Comitetului Politic al formațiunii.

Lasconi, atac dur la adresa lui Drulă, în şedinţa USR: „Am primit un şut în fund de pe lista de europarlamentare”

Citeşte şi: Prefectul Perianu menţine controalele în spitalele din Argeş!

Potrivit Digi24, ea a spus că, dacă USR nu ia 20% la alegerile de anul acesta, întreaga conducere a partidului trebuie să demisioneze. Totodată, le-a transmis colegilor că, după ce i s-a dat „un șut în fund” de pe lista la europarlamentare, a cerut o discuție cu conducerea partidului, pe care o așteaptă de trei luni.

Mai mult, Lasconi a criticat și alianța USR cu PMP și Forța Dreptei.

Citeşte şi: Exclusiv. Elena Lasconi, declaraţii incendiare în cazul Bulevardului „Pardon”. „Ei încearcă să blocheze orice pentru că sunt o voce la nivel naţional!”

Noi unde vrem să ajungem? Înțeleg că mulți dintre voi se tem. Din nou, frică de faptul că n-o să mai fiți pe liste. Vă întreb altceva. Dacă o să fiți pe liste, sprijiniți de conducere, câți dintre voi o să fiți votați? Noi suntem aleșii românilor din 2020. Ca să ajungem la Lună, trebuie să ne propunem să ajungem la Soare. Trebuie să mergem cu toate motoarele turate la maximum. Așa se face politică.

Da, știu că vi se spune «cine ești tu, Lasconi? Că ești de 4 ani în politică, eu sunt din 2016». O am în sânge, cum mulți dintre voi o aveți. Nu v-ați săturat să auziți de fiecare dată sloganul ăsta – «noi suntem un partid de 15%, și-așa nu ne votează alții. De ce să ne agităm?».

Dacă aveam atitudinea asta, în 2020 nu luam 57%. Anul ăsta ne-am propus 70%. Este posibil. (…) Câți dintre voi ați primit un document despre alianța pe care v-au cerut să o validăm? Eu nu spun c-o alianță nu este bună, dar care este respectul față de noi – Comitetul Politic?

(…) Am spus că rufele murdare se spală-n familie. După ce am primit un șut în fund, pe românește, de pe lista de europarlamentare, un singur lucru am cerut, să am o discuție cu Biroul Național. De 3 luni aștept asta. Și, când mi s-a spus că va fi posibil, nu m-a mai sunat absolut nimeni” – a declarat Elena Lasconi, potrivit Digi24.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *