Web Analytics
scris miercuri, 08.04.2015

Johnson Controls întinde o mână viitorilor absolvenţi ai Universităţii din Piteşti

Universitatea din Pitești și-a demonstrat de-a lungul timpului interesul pentru stabilirea și păstrarea stabilirii parteneriatelor cu diverși agenți economici, în scopul promovării calităților profesionale ale studenților săi, urmărind implicarea activă către o mai bună inserție pe piața muncii a acestora.
În acest sens, luna trecută, Universitatea din Pitești a răspuns invitației venite din partea Johnson Controls, de a purta discuții pe tema perspectivelor de colaborare, cu beneficii directe la nivelul studenților. Temele abordate s-au centrat pe inițiative de parteneriat ce vizează optimizarea cercetării prin implicarea directă a masteranzilor și doctoranzilor Upit, precum și continuitatea acordurilor de parteneriat pentru stagiile de practică, adresate studenților Upit. Contactul între cele două instituții a presupus și o vizită în fabrica Johnson Controls Metal – Bradu, pentru o mai bună înțelegere a obiectului de activitate al acesteia și a găsirii de soluții optime în vederea stabilirii unor parteneriate solide, pe termen lung. F.S.

Johnson Controls întinde o mână viitorilor absolvenţi ai Universităţii din Piteşti

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...