Web Analytics

Jean Vlădoiu, manager FC Argeş: „Vom arbitra acest campionat. Nu vor avea, cu siguranţă, meci uşor cu noi, nici unii şi nici ceilalţi”

de | 22.04.2022 10:39 | Actualitate, Sport

Cum comentați seria rezultatelor negative din play-off, apoi victoria cu FC Voluntari din deplasare?

– La meciul cu Craiova știm cu toții că nu am avut timp să ne revenim, pentru că am fost programați foarte repede. În rest, cred că echipa a fost foarte determinată și băieții au dat totul pentru a scoate punct sau puncte. Și aș da exemplu meciul cu FCSB, unde toți au fost dezamăgiți, inclusiv jucătorii, antrenorii, eu, de asemenea, cred că și suporterii. Am pierdut la ultima fază într-un meci foarte bun al nostru, poate cel mai bun meci pe care l-am avut acasă și contra unei echipe foarte puternice. Ne-am autodepășit efectiv, iar noi, când ne autodepășim și avem acea determinare, putem să jucăm de la egal la egal cu orice echipă. A urmat meciul cu CFR, o echipă care se bate la titlu; sigur că, dacă nu ar fi fost acea greșeală a lui Miguel, părerea mea e că am fi dus meciul spre un 0-0. CFR nu ar fi avut un meci așa ușor. Am avut trei meciuri în care am avut jucători eliminați… Este foarte greu să joci în 10 oameni cu primele trei clasate din play-off.

Citește și FC Argeș pierde în fața celor de la Voluntari, la partida din semifinalele Cupei

Din punctul nostru de vedere, eu zic că am încercat, suntem pentru prima oară în play-off; băieții au avut acea determinare, dar ne-au lipsit pe rând unii jucători, pentru că am avut doi-trei accidentați, doi-trei suspendați… E foarte greu pentru noi să jucăm cu 5 jucători care au dus greul, care au jucat meci de meci, să nu îi ai în teren într-un meci cu Farul. În acest meci toți am fost dezamăgiți că ne-am creat ocazii, dar nu am reușit să marcăm și nu am avut acea răutate pe care noi, meci de meci, am arătat-o. Poate că dorință a existat, dar parcă meciul cu Farul a fost cel mai slab meci de acasă pentru noi. Au venit însă și cele trei puncte din meciul cu Voluntari, mult așteptate de suporterii noștri, de toată suflarea argeșeană și sigur că nu ne vom opri aici, pentru că echipa este foarte bine pregătită. Andrei Prepeliță a pregătit foarte bine atât mental, cât și fizic jucătorii. Eu zic că suntem într-un moment bun. Avem și această semifinală de Cupă, în care avem o șansă enormă de a prinde finala.

Citește și FC Argeș câștigă la Voluntari și bifează prima victorie din play-off

„Dacă se va mai întâmpla, jucătorii care au luat deja roșu vor plăti și amenda din urmă”

Urmează meciul din campionat cu Craiova…

– Așa este. Abia îl așteptăm și pe acela. Ne vom pregăti pentru meciul cu Craiova și pentru toate meciurile pe care le mai avem. Chiar dacă sunt într-o formă foarte bună și Craiova și FCSB, eu zic că noi vom fi arbitrii, vom arbitra acest campionat. Nu vor avea, cu siguranță, meci ușor cu noi, nici unii și nici ceilalți. Dacă vom avea toți jucătorii apți, eu zic că putem să încurcăm orice echipă din play-off.

Jucătorii care au primit cartonașe roșii în acest play-off au fost sacționați?

– Au fost sacționați de către mine, de către Comisie. Și eu și Andrei Prepeliță am avut discuții cu ei. Noi știm ce înseamnă să luăm banii unui jucător, dar sigur că nici nu putem tolera la nesfârșit asemenea greșeli. Am decis împreună cu Andrei că, dacă se vor mai întâmpla aceste lucruri în acest campionat, jucătorii care au luat deja roșu vor plăti și amenda din urmă. Din punctul nostru de vedere, au fost iertați.

Citește și Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeş: „Sunt unii jucători care n-au visat în viaţa lor să încaseze bonusuri de câteva zeci de mii de euro”

„Doamne ferește!… 4 milioane de euro am adus într-un an și jumătate la club. Cum putem noi să ne desființăm?”

Haideți să lămurim și situația controversată legată de declarația dvs, conform căreia sunt semne de întrebare în privința finanțării clubului de către Primărie și care este situația celor 4 jucători care nu au primit bonusuri de performanță.

– Nu există asemenea declarație. Nu am vorbit așa ceva. Am vorbit după meciul de la CFR, unde am fost acuzați de blat, am explicat și cartonașul roșu luat gratuit de către Tofan, am explicat și despre greșeala lui Miguel. Nu știu pe ce site s-a scris că FC Argeș este la un pas de desființare și atunci dl Gentea a intrat, am înțeles, într-o emisiune, unde m-a jignit fără să mă întrebe și pe mine, ceea ce nu mi s-a părut normal. Adică au fost niște discuții pur și simplu create de alte persoane. Dl Gentea trebuia să știe cel mai bine, pentru că a avut o astfel de experiență când era la Londra și se scria că a intrat peste jucători în vestiar, că i-a bătut ș.a.m.d. Probabil că aceleași persoane au dat titluri care te iau cu amețeală, care nu au nici în clin, nici în mânecă cu ceea ce declar eu. Eu am declarat că avem 4 jucători care nu au bonus de performanță și că dl primar ar trebui să-i cheme la discuții și știm destul de bine că s-a rezolvat. Este vorba despre Turda, Șerban, Tofan și Ișfan. Adică sunt lucruri pe care le-am spus că le doresc. Am spus că doresc foarte mult ca Andrei Prepeliță și staff-ul pe care îl are să beneficieze de prelungire de contract pentru că expiră și avem nevoie de ei pentru a ne organiza încă de pe acum, atât în ceea ce privește antrenorii, cât și programul pe care îl avem de urmat. Adică am zis lucruri normale, până la urma urmei. Play-off-ul ne dă această liniște și noi trebuie să ne pregătim. Că unii au vrut să facă scandal, iar alții au picat în această capcană de a jigni oameni, și mă refer și la dl Gentea, care m-a jignit aiurea într-o emisiune, fără ca eu să spun vreodată că FC Argeș se desființează sau că Primăria nu mai investește bani. Departe de mine așa ceva. Doamne ferește!… 4 milioane de euro am adus într-un an și jumătate la club. Cum putem noi să ne desființăm? Sunt oameni care se ocupă de titlurile respective…

Citește și Gheorghe Cristian, fostul portar al FC Argeş: „Pe 15 ianuarie 2022 am reintrat în pâine la FC Argeş”

„Am înțeles că în această săptămână Prepeliță va primi o ofertă de prelungire a contractului”

Prepeliță a prelungit contractul cu FC Argeș?

– Încă nu. De o lună și jumătate am vorbit cu dl Gentea și am înțeles că, în această săptămână, Andrei va primi o ofertă din partea dânsului. Îmi doresc foarte mult asta, pentru că sunt oameni care au făcut istorie la clubul acesta și care merită să fie respectați. Asta a fost discuția mea cu dl Gentea, despre Andrei și despre cei 4 jucători, problemă pe care dânsul a rezolvat-o deja cu acești jucători. Noi suntem un grup unit și sper ca și dl Gentea să fie alături de băieți și de antrenori, pentru că merită.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *