Web Analytics

FC Argeș pierde în fața celor de la Voluntari, la partida din semifinalele Cupei

de | 19.04.2022 22:12 | Actualitate, Sport

FC Argeș a pierdut în fața celor de la Voluntari, la partida din semifinalele Cupei României. FC Voluntari i-a bătut pe vulturi cu scorul de 2-0.

Pe o ploaie torențială și un teren impracticabil, Voluntari și-a luat revanșa după ce în urmă cu 3 zile Argeș se impunea în play-off, pe același stadion, cu 1-0. 

Citește și Alb-violetul Deian Boldor, în echipa etapei a 5-a din play-off-ul și play-out-ul Ligii I

Argeș a avut prima ocazie de gol în minutul 10, când Latovlevici a luat la țintă bara transversală dintr-o lovitură liberă. Apoi, gazdele au preluat controlul și au tranșat întâlnirea la mijlocul primului act. 

Șutul ratat semnat de Nemec a ajuns cu noroc la Rață, iar mijlocașul lui Ciobotariu l-a executat din marginea careului mic pe Flavius Croitoru (18). Armaș a mărit avantajul 10 minute mai târziu – plonjon superb la „scurt”, același Rață la serviciu (29). 

Citește și: Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeş: „Sunt unii jucători care n-au visat în viaţa lor să încaseze bonusuri de câteva zeci de mii de euro”

Din cauza ploii, terenul a devenit impracticabil în repriza secundă, iar majoritatea preluărilor au fost reușite de băltoacele create pe gazon.

Manșa tur din semifinalele Cupei României se joacă în perioada 19-20 aprilie, iar returul este programat pe 11 mai.

În cealaltă semifinală se vor întâlni Sepsi OSK și Universitatea Craiova. Partida tur este în Covasna, miercuri, 20 aprilie, de la ora 19:30.

foto spotmedia.ro

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. „Pe o ploaie torențială și un teren impracticabil” !!! Cum … pe vremuri : //Pe-asa caldurica, tu/selectionerule-mi zici sa ma’antrenez ? Mai bine la o berica !//
    Selectioneru-i zise : // Mai Gicuta, inca nu s-a inventat fotbalul cu umbrela !//

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *