Web Analytics

Jean Vlădoiu, manager FC Argeş: „Am pierdut un antrenor, pe al doilea nu o să-l mai pierdem, o să începem să pierdem jucători”

de | 11.11.2022 10:35 | Actualitate, Home, Sport

Cum comentați ultimele două rezultate ale echipei, victoria cu UTA și înfrângerea dezastruoasă cu Sepsi?

– Cuvintele cele mai potrivite ar fi dezamăgire totală, pentru că nu am văzut atitudine la anumiți jucători, ca la Arad, de exemplu. Până la urmă sunt cam aceiași jucători, cu excepția a doi-trei care sunt accidentați. Cu aceiași jucători am jucat și cu FCSB-ul, cu aceiași jucători am câștigat cu Universitatea Craiova, contra CFR-ului, la fel și nu înțeleg la acest meci ce s-a întâmplat. Nu a fost o implicare a unor jucători, greșeli personale, dezamăgire… Și nu numai eu, ci întreaga suflare argeșeană a simțit acest lucru. Probabil că, în viitorul apropiat, unii dintre jucătorii care nu au confirmat și ne-am înșelat în privința lor vor pleca. Eu și Andrei Prepeliță am avut mare încredere în jucătorii pe care i-am adus, ei au demonstrat o perioadă că pot face treabă bună… Sigur că nu poți, când aduci atâția jucători, să-i ghicești pe toți, dar doi-trei dintre ei sunt o dezamăgire totală.

„În toate compartimentele vom aduce jucători care să se plieze pe ceea ce vrea Marius Croitoru să joace”

Aveți în vedere noi transferuri?

– Am vorbit cu Marius Croitoru, am vorbit cu Daniel Stanciu, avem ok-ul și susținerea dlui primar, iar cei care nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor noastre cu siguranță vor părăsi clubul FC Argeș. În pauza competițională vom trage linie, vom vedea, Marius Croitoru își va face și el o impresie despre jucătorii pe care îi are în lot în acest moment și sigur că ne vom gândi la jucători, să mai aducem. Vom căuta jucători cu profilul respectiv pentru că Marius Croitoru joacă un joc ofensiv. Vrea să pună presiune pe orice adversar și, ca să poți face lucrul acesta, va trebui să ai jucători cu o calitate tehnică cu mult peste ce avem noi, viteză, de asemenea și sigur că în toate compartimentele vom aduce jucători care ușor-ușor să se plieze pe ceea ce vrea el să joace. Adică, construcție de la portar, mingea jos, un-doi, un-doi pentru al treilea, jucători de viteză în bandă, etc. Asta vom căuta să aducem.

Citește și Viorel Tudose, sponsorul principal al lui FC Argeș: „Am aflat după meciul cu Sepsi că sunt trei jucători la noi care nu văd”

Citește și 50 de ani de la fabulosul FC Argeş-Real Madrid: 2-1

Ce ne puteți spune despre juniorii din cadrul clubului?

– Yanis Pârvu se pregătește de 6 luni cu echipa mare, un mare talent… Cred că asta a fost cea mai mare bucurie a noastră în meciul cu Sepsi. Vor mai fi aduși în pregătire la echipa mare și alți juniori, vor avea un program special și sperăm ca în următorii ani să avem foarte mulți jucători din această generație 2005-2006-2007 la prima echipă. Apar copii senzaționali și cam asta cred eu că va fi generația noastră. Probabil că odată cu stadionul nou, cu emulația care va fi, cu jucători crescuți în pepiniera proprie, cred că aici trebuie să ajungă FC Argeș. Acesta cred că este viitorul acestui club, să-și crească copii, să-i promoveze, iar când aceștia vor fi titulari în această echipă, când vom avea cel puțin 5-6 crescuți aici la Pitești, lucrurile vor sta altfel.

Citește și Jean Vlădoiu, despre jucătorii cu probleme de vedere de la FC Argeș: „Nu-mi amintesc să le fi făcut cineva vreun control de acest tip pentru a trage astfel de concluzii”

„Sunt jucători care au dat prea puțin pentru FC Argeș până în acest moment”

S-a schimbat ceva la echipă odată cu schimbarea antrenorului?

– Rămâne de văzut, dar eu consider că se va schimba cu siguranță, pentru că Marius Croitoru este un alt profil de antrenor, cu un joc ofensiv. Eu în acest moment nu văd că avem atâta calitate să putem să facem lucrul acesta, dar ușor-ușor, învățați, antrenați, cu jucători noi cu acest profil, trebuie să reușim pentru că nu avem încotro. Altfel, de ce l-am mai fi adus pe Marius Croitoru, dacă nu credeam că se poate schimba ceva în bine? Să avem un joc mult mai elaborat, să punem presiune pe adversar, să avem un mijlocaș de pasă pentru Garita pentru că, din ce avem, nu văd unul care să fie mijlocaș de ultimă pasă, deși în momentul când am decis să-i aducem am crezut că sunt ceea ce ne doream. Mezza Coli mi se pare un jucător mai mult defensiv, Raynov este de nerecunoscut în ultimele meciuri, deși în pregătire a fost unul dintre cei mai buni mijlocași, Alceus nu este ceea ce ne doream… Ei, ca și jucători, au dat prea puțin pentru FC Argeș până în acest moment. Am pierdut un antrenor, pe al doilea nu o să-l mai pierdem, o să începem să pierdem jucători. Nu este normal ca antrenorul să plece și jucătorii să rămână aceiași. Eu cred că la FC Argeș lucrurile se vor schimba în acest sens.

Citește și Jean Vlădoiu, manager general FC Argeş: „Mai sunt multe de pus la punct, dar, cu răbdare, eu zic că FC Argeş poate deveni o nucă tare şi în acest sezon”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Jane, sau Charlie, sau cum vrei tu, daca aveai caracter, cum pretinzi plecai impreuna cu Andrei Prepelita! După meciul cu Craiova mușcai primarul de gât ca se dau banii la trei luni, smecheria din România etc. Păi la ce cazaturi de fotbaliști ati adus, trebuie să aducă bani de acasa ca sa îmbrăca tricoul lui FC Argeș!Ia meditații de la Dani Coman, nu trebuie să îți fie rușine.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *