Web Analytics
scris joi, 10.11.2022

Jean Vlădoiu, despre jucătorii cu probleme de vedere de la FC Argeș: „Nu-mi amintesc să le fi făcut cineva vreun control de acest tip pentru a trage astfel de concluzii”

O temă absolut șocantă a fost lansată marți seara, la Playsport Live, de sponsorul principal al lui FC Argeș, Viorel Tudose: trei jucători ar avea probleme cu vederea. Acesta n-a rostit nume, dar se pare că cei în cauză ar fi atacanții Julio Donisa (28 ani) și Enzo Celestine (25 ani) și mijlocașul Bryan Alceus (26 ani).

Jean Vlădoiu, despre jucătorii cu probleme de vedere de la FC Argeș: „Nu-mi amintesc să le fi făcut cineva vreun control de acest tip pentru a trage astfel de concluzii”

Citește și: Viorel Tudose, sponsorul principal al lui FC Argeș: „Am aflat după meciul cu Sepsi că sunt trei jucători la noi care nu văd”

Președintele Jean Vlădoiu a intervenit în acest scandal, după cum scrie Playsport: ”Știu că Marius Croitoru a purtat o discuție pe această temă cu domnul Tudose. Dar nu cunosc detalii. Cel mai bine poate explica medicul echipei, doctorul Șerb. Dar eu nu-mi amintesc să le fi făcut cineva vreun control de acest tip pentru a trage astfel de concluzii. Oricum, când transferi 13-14 jucători, e posibil să mai și greșești. E drept, ne-am grăbit în primul rând cu Celestine, dar să ieșim acum și doar să criticăm nu e OK. Sigur, am fost surprinși de acel 0-5 cu Sepsi, dar nu era aceeași echipă și când am pierdut 2-3 cu FCSB, pe un joc bun? Sau când ne-am creat vreo cinci ocazii clare cu CFR?”.

Citește și: FCSB și Rapid, sancționate de Comisia de Disciplină a FRF din cauza comportamentului fanilor la derby

Celelalte persoane implicate au avut reacții diferite în legătură cu aceste acuzații. Marius Croitoru a fost lapidar: ”Scuze, dar nu știu despre ce e vorba! La revedere!”. Primarul Cristian Gentea și-a arătat surprinderea: ”N-am auzit despre așa ceva, dar aș fi uimit dacă e adevărat”. Medicul Dragoș Șerb n-a putut fi contactat. Iar impresarul Mihai Joița n-a dorit să ofere niciun fel de comentarii: ”Mă voi consulta cu un avocat și voi reveni cu o declarație oficială”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...