Web Analytics

Jean Vlădoiu, despre jucătorii cu probleme de vedere de la FC Argeș: „Nu-mi amintesc să le fi făcut cineva vreun control de acest tip pentru a trage astfel de concluzii”

de | 10.11.2022 07:52 | Actualitate, Home, Sport

O temă absolut șocantă a fost lansată marți seara, la Playsport Live, de sponsorul principal al lui FC Argeș, Viorel Tudose: trei jucători ar avea probleme cu vederea. Acesta n-a rostit nume, dar se pare că cei în cauză ar fi atacanții Julio Donisa (28 ani) și Enzo Celestine (25 ani) și mijlocașul Bryan Alceus (26 ani).

Citește și: Viorel Tudose, sponsorul principal al lui FC Argeș: „Am aflat după meciul cu Sepsi că sunt trei jucători la noi care nu văd”

Președintele Jean Vlădoiu a intervenit în acest scandal, după cum scrie Playsport: ”Știu că Marius Croitoru a purtat o discuție pe această temă cu domnul Tudose. Dar nu cunosc detalii. Cel mai bine poate explica medicul echipei, doctorul Șerb. Dar eu nu-mi amintesc să le fi făcut cineva vreun control de acest tip pentru a trage astfel de concluzii. Oricum, când transferi 13-14 jucători, e posibil să mai și greșești. E drept, ne-am grăbit în primul rând cu Celestine, dar să ieșim acum și doar să criticăm nu e OK. Sigur, am fost surprinși de acel 0-5 cu Sepsi, dar nu era aceeași echipă și când am pierdut 2-3 cu FCSB, pe un joc bun? Sau când ne-am creat vreo cinci ocazii clare cu CFR?”.

Citește și: FCSB și Rapid, sancționate de Comisia de Disciplină a FRF din cauza comportamentului fanilor la derby

Celelalte persoane implicate au avut reacții diferite în legătură cu aceste acuzații. Marius Croitoru a fost lapidar: ”Scuze, dar nu știu despre ce e vorba! La revedere!”. Primarul Cristian Gentea și-a arătat surprinderea: ”N-am auzit despre așa ceva, dar aș fi uimit dacă e adevărat”. Medicul Dragoș Șerb n-a putut fi contactat. Iar impresarul Mihai Joița n-a dorit să ofere niciun fel de comentarii: ”Mă voi consulta cu un avocat și voi reveni cu o declarație oficială”.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *