Web Analytics

ISU Argeș, locul I la Concursurile Serviciilor Profesioniste din domeniu

de | 30.07.2018 12:11 | Actualitate

Lotul reprezentativ al ISU Argeș a câștigat locul I la Concursurile Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență, faza zonală.

Munca, dăruirea, pasiunea, devotamentul și profesionalismul ce îi caracterizează și-au spus, încă o dată, cuvântul. Concursurile, organizate în perioada 25 iulie-27 iulie a.c. de ISU Olt, au o tradiție de peste 40 de ani și se desfășoară în fiecare an cu scopul îmbunătățirii deprinderilor specifice pentru intervenția în situații de urgență.

La această etapă au participat echipaje din cadrul Inspectoratelor pentru Situații de Urgență Argeș, Giurgiu, Teleorman și Olt.

Întrecerile s-au desfășurat la sediul ISU Olt și pe Stadionul 1 Mai din Slatina, iar echipajele au avut de parcurs patru probe de concurs: Scara de fereastră, Pista cu obstacole pe 100 de metri, Ștafeta 4×100 de metri și Realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă.

După parcurgerea tuturor probelor, competiția a fost câștigată de pompierii argeșeni, podiumul fiind completat de echipele Inspectoratelor pentru Situații de Urgență Teleorman și Olt.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii