Web Analytics

Iritare maximă pentru Daniel Opriţa, fostul antrenor al galben-verzilor: „Dacă voi pierde la FRF cu CS Mioveni, voi merge şi la TAS, şi în penal”

de | 27.02.2020 13:33 | Sport

Daniel Oprița, fostul antrenor principal al CS Mioveni, se află într-o situație destul de complicată. Este antrenorul celor de la CSA Steaua, dar nu a semnat un contract și nu primește niciun ban, fiind în continuare, în acte, antrenorul celor de la CS Mioveni. Fostul jucător a preluat banca tehnică a celor de la CS Mioveni în luna ianuarie 2019, dar a fost dat afară în luna iunie a aceluiași an. În iulie a fost prezentat la Steaua, pe care o antrenează, dar nu are contract cu echipa din Liga 4. Oprița spune că are un proces cu CS Mioveni, la Camera Națională de Soluționarea Litigiilor, de 9 luni de zile și așteaptă încă o soluție, deși litigiul a ajuns la Comisia de recurs a FRF, acolo unde s-a amânat de șase ori, ultima dată săptămâna trecută. Mai trebuie spus că, la un moment dat, Oprița a spus că vine să rezilieze contractul pe cale amiabilă, însă apoi s-a răzgândit și a spus că nu mai vine la echipă și totul să se discute cu avocatul său. În acest fel s-a ajuns la comisiile de specialitate ale FRF, unde încă se mai judecă dosarul, deși o decizie a fost luată aici și anume plata salariului antrenorului pe lunile mai și iunie. Concret, Oprița cere să i se plătească toate salariile, inclusiv cele în care nu a mai antrenat la Mioveni. În schimb, clubul galben-verde a cerut ca Oprița să returneze 50% din banii pe care i-a încasat pe perioada contractului cu CS Mioveni.

”Când vorbești ceva și zici așa, să faci așa. Nu să dai un șut în fund…”

Daniel Oprița a comentat pentru Jurnal de Argeș această situație fără precedent în fotbalul din România: ”S-a amânat iarăși decizia la Comisia de recurs a FRF! Nici nu mai vreau să comentez. Să decidă comisiile și cu asta basta! Dacă voi pierde acest litigiu cu CS Mioveni, voi merge și la TAS, și în penal, și la toate forurile decizionale. Nu sunt supărat pe nimeni, dar acționez legal, așa cum cred că ar face oricine aflat în situația mea. Dacă aș avea câștig de cauză, cred că s-ar face dreptate! Nu mai vreau să comentez! Cei de la Mioveni știu tot! De 9 luni de zile eu nu mai am dreptul să muncesc din cauza acestui litigiu cu CS Mioveni. Vi se pare normal? Eu acum sunt acasă, dar mai ajut și eu oamenii, ca să nu stau degeaba, și mă refer la Steaua. Să nu mă plictisesc… De la CS Mioveni nu am niciun fel de reacție. Mi-au promis ceva și am mers pe vorbe… Dar când nu ai cuvânt și crezi că totul trebuie să fie numai pentru tine, iar celălalt… Nu e în regulă! Atâta vreau să zic! Când vorbești ceva și zici așa, să faci așa. Nu să dai un șut în fund… Sunt lucruri pe care le știu eu cu cei de la Mioveni… Au spus că așa este și apoi au spus altceva!”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii