Web Analytics
scris joi, 07.12.2023

Într-un cătun din Argeş, containerele au fost transformate în săli de clasă. Alina Gorghiu: „150 de elevi vor învăţa într-un mediu sigur şi propice”

Săptămâna trecută, Guvernul a aprobat transformarea a 11 containere în două săli de clasă complet echipate pentru cei 150 de copii din cătunul Tufanu, comuna Mălureni. Înainte, copiii erau nevoiți să străbată zilnic șapte kilometri prin pădure ca să învețe la școală. Valoarea investiției este de 405.644 lei.
Alina Gorghiu, ministra Justiției și președinta PNL Argeș: „Proiectul nostru a devenit o realitate și 150 de elevi vor învăța într-un mediu sigur și propice. Vă mulțumesc vouă, colegilor și colaboratorilor din cadrul PNL Argeș, pentru susținerea și contribuția voastră valoroasă la acest succes. Mulțumesc, de asemenea, Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale pentru întreg sprijinul acordat în acest proiect social și educațional. Continuăm să fim o forță pentru schimbarea în bine, iar această reușită este doar începutul. Suntem dedicați să construim un viitor mai bun pentru Argeș și să oferim fiecărui copil șanse egale la educație și succes”.
M.S.

Într-un cătun din Argeş, containerele au fost transformate în săli de clasă. Alina Gorghiu: „150 de elevi vor învăţa într-un mediu sigur şi propice”

Citește și Candidate pentru alegerile locale din Argeş! Alina Gorghiu: „Susţin şi promovez forţa şi talentul femeilor în politică”

Citește și Alina Gorghiu: „Cu Norris Marcu Măgeanu preşedinte la PNL Câmpulung, municipiul are mult de câştigat!”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *