Web Analytics
scris joi, 23.11.2023

Alina Gorghiu: „Cu Norris Marcu Măgeanu preşedinte la PNL Câmpulung, municipiul are mult de câştigat!”

Noul președinte al organizației PNL Câmpulung, Norris Măgeanu, va fi și candidatul PNL pentru Primăria Câmpulung. Sâmbătă, 18 noiembrie, la Câmpulung au venit oaspeți de la București, dar și din alte județe: Nicolae Ionel Ciucă, Lucian Bode, Sebastian Burduja, PNL Sector 1, Hubert Thuma, PNL Ilfov. Din echipa PNL prezentă nu au lipsit ministra Justiției și președinta PNL Argeș, Alina Gorghiu, Ion Popa, senatorul Dănuț Bica, prefectul Radu Perianu, dar și primari PNL din Argeș.

Alina Gorghiu: „Cu Norris Marcu Măgeanu preşedinte la PNL Câmpulung, municipiul are mult de câştigat!”

„Cu Norris Marcu Măgeanu președinte la PNL Câmpulung, municipiul are mult de câștigat! Este un om plin de calități, care iubește Muscelul și care va ridica foarte sus proiectele necesare Câmpulungului. De aceea el va fi candidatul PNL pentru Primăria Câmpulung. Norris are ceva rar: înțelege foarte bine cât de mult îi obligă pe cei de azi trecutul Câmpulungului, tradiția sa de oraș istoric. Așa cum a spus azi, pentru el Câmpulung este acasă. Și mi-au plăcut mult vorbele sale: «Vreau o țară ca acasă! În cetatea întemeietorilor de țară!».

Echipa aleasă astăzi este una de excepție. Și este un mesaj extraordinar faptul că o parte din foștii lui profesori de la Câmpulung sunt acum alături de el, în echipa PNL Câmpulung. Cel mai frumos pentru un om politic este ca, în orașul natal, să te susțină și să te voteze foștii tăi profesori. Este un vot de încredere extraordinar din partea comunității locale”, a transmis Alina Gorghiu.
M.S.

Citește și DIICOT va avea 25 procurori noi. Alina Gorghiu: „Resursele statului sunt limitate față de miliardele pe care traficanții le au”

Citește și Alina Gorghiu: „Sunt milioane de consumatori de droguri în țară. Nu putem să-i băgăm în pușcărie pe toți”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *