Web Analytics
scris miercuri, 29.11.2023

Candidate pentru alegerile locale din Argeş! Alina Gorghiu: „Susţin şi promovez forţa şi talentul femeilor în politică”

PNL Argeș a deschis lista candidatelor femei pentru alegerile locale. Ana-Maria Pănescu este candidata PNL pentru funcția de primar al orașului Topoloveni. „Sunt mai mult decât încântată să anunț că am deschis în Argeș, județul meu, lista candidatelor femei pentru alegerile locale. Pănescu Ana-Maria este candidata PNL pentru funcția de primar al orașului Topoloveni. Ana Maria este mai mult decât o candidată – este un strop de prospețime, o femeie determinată și implicată în viața comunității. E timpul să avem oameni noi, cu idei inovatoare, în locurile de decizie, iar Ana-Maria este exact persoana potrivită pentru acest rol.

Candidate pentru alegerile locale din Argeş! Alina Gorghiu: „Susţin şi promovez forţa şi talentul femeilor în politică”

Prin această candidatură susțin și promovez forța și talentul femeilor în politică. Cu proiecte dedicate familiei și tineretului, Ana-Maria Pănescu aduce o perspectivă nouă asupra dezvoltării Topoloveniului. Vom continua împreună, eu, Ana și Radu Perianu – prefectul județului, alături de echipa unită și motivată a PNL Topoloveni, sub deviza tineretului, a proiectelor și a muncii susținute, pentru a transforma Topoloveniul într-un oraș în care să fim cu toții mândri să trăim. Haideți să susținem schimbarea și să construim împreună un Topoloveni mai bun!”, a transmis Alina Gorghiu, președinta PNL Argeș și ministra Justiției.

Tot săptămâna trecută, Aura Băilescu a fost aleasă la conducerea Organizației Femeilor Liberale Mioveni. La întâlnire au participat ministra Alina Gorghiu, senatorul Dănuț Bica, președinta OFL Argeș, Cristina Ghineț, și membri din cadrul BPJ al PNL Argeș. „Am încredere că noua echipă OFL Mioveni, coordonată de antreprenoarea Aura Băilescu, va susține la nivel local lupta pentru o comunitate mai bună”, a spus președinta PNL Argeș, Alina Gorghiu. În aceeași direcție, candidatul PNL pentru Primăria Mărăcineni este tot o femeie, Micu Luminița – Marilena.
M.S.

Citește și Alina Gorghiu: „Un obiectiv propus este să facem ca justiţia să devină mai prietenoasă şi pentru mediul de afaceri”

Citește și Alina Gorghiu: „Cu Norris Marcu Măgeanu preşedinte la PNL Câmpulung, municipiul are mult de câştigat!”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *