Web Analytics
scris joi, 14.09.2023

Interimat cu fum de ţigară la Spitalul Câmpulung

A trecut mai mult de o lună de când primărița Câmpulungului a constatat, în mod oficial, faptul că unicul candidat la șefia Spitalului Municipal a renunțat la funcție și nimic nu indică renunțarea la perioada de incertitudine. Petrina Florea a rămas manager interimar, iar restul membrilor Comitetului director au același statut. Iar Elena Lasconi a prelungit recent mandatele de funcții provizorii deținute de Cristina Mailat și Adriana Anca, director medical, respectiv director de îngrijiri, semn că nici pentru aceste posturi nu se va anunța prea curând organizarea unui concurs.
Între timp, reprezentanții unității medicale au stat față în față cu cei din Consiliul local Câmpulung, într-o nereușită intenție de a se descoperi spre rezolvare problemele curente, iar prefectul de Argeș a trimis comisia de control ca să afle cine fumează în locuri nepermise la Spital.
C.I.B.

Interimat cu fum de ţigară la Spitalul Câmpulung

Citește și Chestorul Marian Badea, interviu despre reţinerea şefului arestului: „Orice act de corupţie este de o însemnătate gravă”

Citește și Ce avere poate cere Gabriela Pendiuc după divorţ

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *