Web Analytics
scris miercuri, 09.08.2023

Ce avere poate cere Gabriela Pendiuc după divorţ

Divorțul cerut de Gabriela Pendiuc la Judecătoria Pitești va fi urmat de partajul prin care soția va revendica partea sa de 50% din averea dobândită în timpul căsniciei. Și cum, după articolul din ediția trecută a ziarului nostru, au fost mai multe comentarii pe Facebook prin care cititorii au dorit să afle și ce avere au soții Pendiuc, revenim cu publicarea bunurilor aflate sub sechestru și evidențiate ca atare în sentința prin care fostul primar al Piteștiului a fost condamnat.

Ce avere poate cere Gabriela Pendiuc după divorţ

Facem precizarea că toate aceste bunuri au fost identificate de Parchet, pe numele lui Tudor Pendiuc, încă din 2014, atunci când s-a pus în mișcare acțiunea penală. E vorba de un teren în suprafaţă de 308 mp (cumpărat de soții Pendiuc), un teren în suprafaţă de 934,50 mp (cumpărat de Tudor Pendiuc), un teren de 746 mp și alt teren în suprafaţă de 100 mp (cumpărate de soții Pendiuc), toate situate pe strada Stadionului din Pitești.
Parchetul a pus sechestru și pe vila familiei (vezi foto) din cartierul Pediatrie. E vorba de un imobil cu subsol, parter, un etaj și mansardă. „Cu referire la acest imobil, suspectul Pendiuc Tudor preciza că acesta reprezintă construcţia în care domiciliază în prezent, fiind edificată pe suprafeţele de teren susmenţionate (care sunt toate lipite ca vecinătate)”, cităm din motivarea sentinței Curții de Apel București.

Citește și Avocatul Panţoiu l-a vizitat în puşcărie pe Tudor Pendiuc: „E tanc, rezistă, dar pe dinafară. Pe dinăuntru se adună amarul…”

De asemenea, sub sechestru a fost pus un apartament și un garaj (cumpărate de soții Pendiuc) situate pe strada Craiovei din Pitești, dar și o mașină Dacia Logan.
Reamintim că Gabriela Pendiuc a depus cerere de divorț în luna iunie a.c., la Judecătoria Pitești. Prejudiciul în dosar a fost stabilit la 23.279.706.03 lei, sumă pe care Tudor Pendiuc va trebui s-o achite, în solidar, împreună cu ceilalți doi condamnați în Dosarul Publitrans, e vorba de Constantin Scarlat și Gheorghe Vâsăi. De precizat și că instanța a dispus confiscarea de la Emanuela Pendiuc, fiica fostului primar al Piteștiului, a unui apartament cu trei camere din Bucureşti, cu garaj și loc de parcare, primit mită de către tatăl ei, de la omul de afaceri Valentin Vișoiu.

Citește și Gabriela Pendiuc a divorţat ca să-şi salveze partea din avere care-i aparţine

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *