Web Analytics
scris joi, 28.05.2015

Întâlnire pentru elaborarea strategiei de dezvoltare la Topoloveni

Pe 22 mai, la Casa de Cultură a orașului Topoloveni a avut loc o dezbatere privind elaborarea strategiei de dezvoltare a orașului Topoloveni pentru perioada 2014-2020.
Pentru această întâlnire, primarul Gheorghiță Boțârcă a convocat peste 50 de invitați (agenți economici, reprezentanți ai asociațiilor de proprietari, reprezentanți ai diverselor organizații sau asociații, fermieri etc).
Orașul Topoloveni, fiind înscris în Programul „Dezvoltarea capacității de planificare strategică la nivelul autorităților administrației publice locale ale orașelor din România” a fost selectat să facă parte din grupul țintă al programului, devenind astfel beneficiarul unei strategii de dezvoltare durabilă, precum și al unui portofoliu de proiecte potrivit noilor programe operaționale. Programul este implementat de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în parteneriat cu Asociația Orașelor din România și Asociația Secretarilor de Orașe din România. D.G.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...