Web Analytics

„Iniţiativa de a sărbători 64 de ani de la înfiinţarea FC Argeş ne aparţine nouă”

de | 2.08.2017 17:08 | Sport

13 Ionascu# Afirmă Daniel Ionaşcu, preşedinte FC Argeş 1953 Vulturii Alb-Violeţi
Odată ce Primăria și Consiliul Local Pitești au cumpărat brand-ul FC Argeș, un lucru cât se poate de lăudabil având în vedere că avem și noi o echipă de ligă secundă la Pitești, a stârnit așa cum era de așteptat orgolii și de ce nu, chiar frustrări, în rândul celor care s-au luptat de unii singuri să reînvie fotbalul argeșean.

Ne referim evident la FC Argeș 1953 Vulturii Alb-Violeți, club care, deși nu are o formație de seniori, se luptă să ducă mai departe tradiția alb-violetă.
În acest context, Daniel Ionașcu, președintele FC Argeș 1953, a ținut să precizeze că „inițiativa de a sărbători 64 de ani de la înființarea FC Argeș ne aparține nouă și Muzeului Județean Argeș, nicidecum Primăriei Pitești. Împreună cu conducerea muzeului stabilisem să facem acest lucru de ceva timp în urmă, dar pur și simplu m-am trezit cu un telefon de la directorul muzeului prin care am fost anunțat că Primăria va organiza un astfel de eveniment. Pur și simplu autoritățile locale s-au băgat să sărbătorească acest lucru peste noi. Nu vreau să spun mai multe lucruri, dar eu unul nu voi merge niciodată la stadion, atâta timp cât SCM-ul este considerat FC Argeș. Vreau să fac un apel public către directorul SCM, Dragoș Șerban, să vină și să prezinte certificatul de la OSIM prin care acest SCM folosește numele, stema, culorile și tradiția FC Argeș”.
De reținut că Primăria și Consiliul Local Pitești vor organiza la finalul acestei săptămâni, la stadionul Nicolae Dobrin, un eveniment care va marca 64 de ani de existență a clubului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii